Bølle

Bølle badutspringer

Søde og energiske Bølle er kommet til os da han er for aktiv, og stresser omkring barnet. Bølle er hentet hjem fra Rumænien som 5 måneder gammel, og derfor kender vi ikke præcist til hvilke racer han er blandet af. Det ligner dog at der i hvert fald er noget Border Collie i ham, hvilket betyder at lysten til at lære nyt og behovet for mental stimulering er stor. Bølle er ked af at være alene hjemme, og han har derfor været lukket inde i et bur i løbet af dagen. Om natten sov Bølle også i bur, og hvis Bølle blev for voldsom, kom han også i buret… Vi har lovet Bølle at han aldrig mere skal i bur! Det betyder også at nyt hjem ikke må have nogen bagkant på at lære ham at være alene hjemme, hvis det viser sig at han kunne finde på at pille lidt i tapetet. Bølle skal i hus med have, uden små børn – da han stresser over dem. Andre hunde er han glad for, og vil gerne løbelege. Bølle er et år gammel og kemisk kastreret i april. Bølle vejer 12,5 kg.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 4V2907
Hund, Han
Race
Blanding
1 år og 2 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten