Juri

Lille søde Juri har fået en lidt omtumlet start på livet, og er nu kommet til os. Han er 8 måneder gammel, og vi ved ikke så meget om hans liv ind til nu. Her oplever vi ham som en glad og aktiv lille hund. Men han er også midt i kønsmodningen med alt hvad det indebærer. Han spiller op til pigerne men kender ikke helt grænserne. Juri er ung endnu og kan lære det meste. Fuldstændig som med en hver anden hvalp, skal der være god tid til det. Han skal lære at være alene hjemme, begå sig i forskellige miljøer, socialiseres med andre hunde og mennesker, og han skal starte til hvalpetræning. 8 måneder er også en sensibel alder og det betyder at nyt hjem må have god tid til at skynde sig langsomt med Juri. Er der børn i hjemmet, må det være store hundevante børn. Juri kører gerne med i bilen og er nysgerrig når han er på tur, han kan godt give et lille bjæf med på vejen hvis han bliver usikker. Hans nye hjem må være i hus med have. Han er en blanding af Shih Tzu og Chihuahua og vejer knap 4 kg,. Nyt hjem må forvente pelspleje.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 4V4227
Hund, Han
Race
Blanding
8 måneder og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten