Dorje

AFTALT SAMTALE D. 29/1
Desværre kender vi ikke meget til Dorje's fortid, og mange af informationerne er derfor observeret på internatet.
Dorje er en Malinois blanding som er både aktiv og meget kvik. Hun kræver daglig motion, og masser af mental stimulering. Så ny ejer skal have stor interesse i træning med hund.
Hun er vant til børn, men kan være usikker og trække sig i uvante og højlydte situationer. Hun har tidligere boet sammen med en anden hund uden problemer, så har derfor ikke erfaring med at være helt alene.
Hun er en hund som elsker sine mennesker, og vil meget gerne være i nærheden af dem. En rigtig puttehund, som er vant til at være i møblerne. Tidligere familie har ikke forlangt meget af Dorje, og det er derfor ikke meget hun har lært i løbet af sine 2 år. Derfor kan hun indtil videre blot de basale kommandoer, og er lige ved at lærer at gå pænt i snor. Dette er et arbejde der skal forsættes med ved ny familie.
Dorje er steriliseret og ret overvægtig. Så hun er på slankekost, hvilket også skal forsættes med i det nye hjem.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V1514
Hund, Hun
Race
Malinois
1 år og 11 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten