Hector

Samtale aftalt:
Skønne lille Hector leder nu efter sit sidste otium. Han jordens mildeste, venligste og herligste dreng. Han indleveret fordi han han er kommet til at smage på familien barn (er kun sket i henseender hvor barnet har lagt sig på Hector el. lign) familien er indforstået med, at det er ikke er Hectors skyld, for han fungerer faktisk fint med børn, så længe man er opmærksom på, at de kender grænserne for en hver omgang med hund. Så en familie med børn over 6-8 år, vil ikke være et problem. Han har haft et langt og godt liv hos familien, som har gjort ham til en super velfungerende hund. Han kan gå løs på tur, fungerer fint med andre hunde, kan alle basale kommandoer, vant til at være alene hjemme en almindelig arbejdsdag, og elsker at køre bil. Vi leder efter et hjem, hvor man fortsat vil aktivere ham og tage ham med på eventyr. Gerne et hjem, som kender til den Islandske fårehund, deres sind, oprindelse og behov.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V623
Hund, Han
Race
Islandsk fårehund
8 år og 1 måned
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten