Elton

Elton er en stor dejlig basse, som søger sit nye kærlige hjem.
Det er desværre lidt vi ved om ham, udover at han kan være alene hjemme og selv åbne døre. Han er en ung fyr, som er forbeholden overfor mænd og hurtige pludelige bevægelser. Man skal være indstillet på, at Elton skal have genopfrisket sine kommandoer og lære at gå pænt i snor. Med den rette træning, vil man helt sikkert få en fantastisk, kærlig hund. Han kan virke voldsom i sine bevægelser, det er dog blot kærlighed. Vi anbefaler ikke at Elton kommer ud i en familie med mindre børn, han kan dog sagtens fungere med børn på besøg.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: V340
Hund, Han
Race
Grand Danois
1 år og 8 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten