Zara

STOP FOR HENVENDELSER: Lille labreste Zara er kommet ind til os sammen med en flok andre pekingesere, da ejer ikke længere kunne tage vare på dem. Det er ikke meget information vi har på Zara, men umiddelbart tror vi at hun er begrænset socialiseret og miljøtrænet. Vi søger derfor et hjem til hende, som har tid og lyst til at pakke hendes bagage stille og roligt ud. Zara fortjener at komme ud i et hjem, hvor hun endelig kan være midtpunktet, og hun søger derfor et hjem, hvor hun kan få lov til at være den eneste hund i familien. Mennesker er Zara rigtig glad for, hun er dog lidt forbeholden overfor mænd, derfor skal den eventuelle nye mand i Zaras liv være tålmodig og give hende mulighed for at se ham an i eget tempo. Da vi ikke ved, hvordan hun omgås med børn, skal nyt hjem være børnefrit og ikke ofte have børn på besøg. Selvom Zara muligvis ikke har set meget af verden, så er hun en utrolig nysgerrig pige, som vil elske at blive en del af familiens hverdag, hvor hun dagligt kan komme på gåture.
Hun kører fint med i bilen, og vil gerne med ud at opleve verden. Herudover så er Zara en KÆMPE kælepotte, så der skal være masser af tid til at hygge og nusse om hende.
Hun har formentligt ikke mødt mange andre hunderacer end pekingesere og er ikke blevet ordentligt socialiseret, så de hunde hun møder, bliver der brugt tid på at observere. Hun er en hund som kræver pelspleje, og det vil derfor være at foretrække, hvis man har erfaring med dette. Vi ved ikke om Zara kan være alene hjemme, og nyt hjem skal derfor være indstillet på at træne dette uden tidsbegrænsning på træningen.
Zara er en intakt Pekingeser på 3 år. Hun vejer 4,8 kg.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 21RH-0289
Hund, Hun
Race
Pekingeser
3 år og 1 måned
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten