Eddie V2156

Eddie kom til internatet sammen med Kylie. De to er bonded og skal selvfølgelig ud i nyt hjem sammen. Begge har været til frisør ved ankomst og ny ejer skal være indstillet på pelspleje og et liv med indekaniner, da pelsen kan filtre endnumere når kaninerne lever udenfor. Eddie og Kylie leder efter et hjme, hvor de kan leve som frikaniner.

Ring 87 33 44 40
Reference: 8V2156
Kanin, Han
Race
Bl.mini-lop/teddy
1 år og 1 måned
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Dansk Dyreværn Århus

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten