Snebær Og Batmann

Her ser i Snebær (hvid) og Batmann som er blevet fast par her på internatet. De er så glad for hinanden og skal derfor kun til samme hjem. De kommer fra en stor dyreværnssag hvor de har haft det godt, men overskuet til at passe dem var der ikke mere. De er begge meget søde og nysgerrige og nemme at komme til. Snebær er dog lidt mere forsigtig i starten ved nye mennesker hun ikke kender, men med de rigtige godbidder kan alt lade sig gøre. De er begge to aktive og vant til at være ude og har også pelsen derefter, derfor skal de kun til et hjem hvor de kan være udenfor. Der skal være god plads. De er to smukke kaniner med en skøn personlighed. De er begge neutraliseret, chippet og vaccineret.
Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have kanin, og henviser glad til www.frikanin.dk Alt for mange kaniner lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores kaniner ud i seriøse hjem med indsigt. Her på internatet er vores kaniner vant til at være ude. Ring endelig og få en snak for yderligere oplysninger. Vores kaniner koster kr. 500,- og er altid vacc. og chippet. Når de er kønsmodne, kan de neutraliseres på internatets regning ved internatsdyrlægen. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30.
samt Søndage kl. 11-14

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 20CA-0612
Kanin, Hun
Race
Dværgvædder
8 måneder og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten