Torben

DVÆRGVÆDDEREN TORBEN Lille Torben er da en af de sødeste kaniner vi længe har mødt. Han er supernysgerrig, mild og tillidsfuld og noget af en hyggefrans. Han er sådan en lille fyr der selv opsøger dig og han synes simpelthen at det er noget så edderlækkert at blive nusset og kælet med. Du kan sagtens løfte på ham, men han gider ikke blive slæbt rundt på, men hvem gider det? Til gengæld er vi overbevist om at han vil følge sine mennesker rundt i hjemmet for samvær og af ren og skær nysgerrighed. Torben er supergod til at ramme bakken så what is not to like? Torben er kastreret og vaccineret. Dejlige Torben koster 400 kr.

Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Reference: 19DA-1305
Kanin, Han
Race
Dværgvædder
1 år og 8 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten