Oreo

HUNKANINEN OREO. Sød lille hunkanin hvor ejer ikke kunne overskue tingene. Hun er sød og nysgerrig, kælen og puttesyg og skal videre i livet som frikanin, enten i lejlighed eller udenfor i hus. Gå ind og læs på www.frikanin.dk . Hun skal gerne fremover have en makker, så man skal sætte sig lidt ind i, hvordan og hvor længe det kan tage at bonde smuksakken til en makker. Oreo er steriliseret, vaccineret og chippet.

Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Reference: 21DA-0110
Kanin, Hun
Race
Hermelin
2 år og 6 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten