Perle

RESERVERET TIL NYT HJEM: UDEKANIN: Perle blev fundet herreløs midt i KBH og ingen har savnet hende. Hun er en sød kanin som der skal arbejdes lidt med for at vinde hendes tillid. Men hun virker til at være vandt til at omgås mennesker. hun søger et hjem med en anden neutraliseret hankanin og ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse. Hun skal være udekanin i sit nye hjem og have plads til min. 9 kvm hele døgnet. Hun er IKKE steriliseret endnu og kan derfor kun reserveres indtil hun bliver det her.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 20RA-5591
Kanin, Hun
Race
Dværgkanin
2 år og 3 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten