Kevin

UDEKANIN: Kevin er kommet retur til os, da han ikke kunne sammenføres med hankaninen i det gamle hjem. Så nu søger han et nyt, hvor der kun er en hunkanin.

Han er nysgerrig og opsøgende, sød fyr der fortjener en chance mere.

Han skal ud til et hjem med en neutraliseret hunkanin og ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse. Der skal afsættes min. 3 måneder til dette.

Han er udekanin hos os og vil gerne fortsætte med dette. Så han skal ud til min. 9 kvm og have adgang til det hele døgnet. Indhegningen skal være sikret i top og bund. så ingen kommer ind eller ud.

Han er sundhedstjekket her og kastreret, chippet, øremærket og vaccineret i februar 2021. Tidligere ejer oplevede at han havde to anfald, som kunne minde om epilepsi. Men det har været meget sjældent og er ikke set siden, men ny ejer skal bare være opmærksom på det.

Hvis du har lyst til at hilse på ham, så er du og din hustand velkommen til at komme ned og hilse på ham i åbningstiden.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 5V1334
Kanin, Han
Race
Løvehoved
2 år og 8 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten