Pegasus

Pegasus blev fundet herreløst i Albertslund og ingen har savnet hende.

Hun er en nysgerrig pige, men også lidt forsigtig.

- søger et hjem hvor der er en anden neutraliseret hankanin, som hun kan blive venner med. Ny ejer skal have sat sig ind i det og afsat min. 3 måneder til sammenføring.
- skal ud og leve som frikanin indenfor (uden bur). Hjemmet skal være kaninsikret. Hun kan også bo udenfor, indhegningen skal være min. 9 kvm hele døgnet. Den skal være sikret i top og bund med voliere net, så ingen kaniner kan komme ud og ingen rovdyr kan komme ind.
- skal ikke gå med marsvin eller fugle.
- er sundhedstjekket. men mangler at blive steriliseret, øremærket, chippet og vaccineret. Så hun kan pt. reserveres og så bliver hun det her.

OBS: Vær opmærksom på at dværgvædderkaniner er disponerede for at udvikle øregangsproblemer over tid. Dette skyldes øregangens anatomi på de racer, hvor ørerne hænger. Alle kaniner, der formidles fra Roskilde Internat har været igennem et grundigt sundhedscheck og er fundet uden anmærkninger.

Hvis du har lyst til at hilse på hende, så ring hertil på 81880312 og bestil tid til at besøge Pegasus. Husk hele husstanden skal med ved besøget.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16. Lukket mellem kl. 12 til 13.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16. Lukket mellem kl. 12 til 13.
Reference: 5V4629
Kanin, Hun
Race
Dværgvædder
2 år og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten