Speedy

Speedy er fra et "ups" kuld og familien kunne ikke have ham mere.

Så nu søger denne søde og nysgerrige fyr, et nyt hjem. Han er ikke så meget til berøring, så det er noget der skal opbygges og respekteres i det nye hjem.

Han vil kunne leve som udekanin med adgang til min. 9 kvm og adgang til det hele døgnet. Han vil også kunne bo som frikanin indenfor (uden bur).

Han søger et hjem hvor der er en anden neutraliseret hunkanin i forvejen og ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse og afsat min. 3 måneder til det.

Han er kastreret, øremærket, vaccineret og chippet.

Hele husstanden skal med herud hvis man vil møde kaninerne.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: V218
Kanin, Han
Race
Dværgvædder
11 måneder og 6 dage
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten