Gunnar

Gunnar er en dejlig hankat. Han er kælen og nysgerrig. Han er social og elsker at lege og putte hos. Han er tæt knyttet til din bror Hugo men vil også kunne være ene kat. Han bor hos plejefamilie med med sin bror og søster, sin mor, en voksen hankat, hund og 4 børn. Han er frisk og fræk og bestemt ikke bange for noget og er altid klar leg. Han kvik og sjov. Han er ikke kræsen og spiser hvad der serveres. Han er sød og lige til at holde af.

Ring 56 96 40 61 Alle hverdage 17:00 - 18:00
Ring 56 96 40 61 Alle hverdage 17:00 - 18:00
Reference: 21AK-0047
Kat, Han
Race
Huskat
4 måneder og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Bornholms Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten