Katarina

Katarina er sammen med 9 andre katte overdraget til os, tideligere ejer skriver: Katarina, Lila og Peri er tætte: "Katarina er en rolig, kælen og opsøgende pige som samtidig elsker at lege og er super nysgerrig. De søde piger kan godt finde på at blive lidt sure på hinanden nogen gange, men det går hurtigt over igen. De elsker allesammen at lege, deres yndlingslegetøj er en drillepind og kan også godt lide andet aktivitetslegetøj. De kan alle forblive indekatte, da de trives super godt inde. Det nye hjem skal dog have udsigt til udeverdenen. Man skal passe på at de ikke pludselig smutter udenfor gennem åben vinduer og døre. Især Peri og Katarina er sårbare piger og vil ikke kunne trives udenfor. Derfor vil jeg anbefale de kommende ejere at introducere dem til udeomgivelserne, så de kan finde hjem igen i tilfælde af at de smutter ud. De skal lige se sine mennesker an inden de viser tillid. De kan godt virke meget utrygge i starten. De skal have et hjem med forudsigelige rammer, uden børn. Andre katte kan de sagtens trives med. Da de er så tætknyttede skal de adopteres sammen, hvis det er muligt. Hvis ikke de alle tre kan adopteres sammen, skal Katarina og Peri adopteres sammen, mens Lila skal adopteres sammen med en anden kat eller komme ind i et hjem hvor der er en kat. Dette kommer også meget an på hvordan de trives i internatet og hvordan de omgås de andre katte. I tilfælde af at det går super godt, kan de sagtens adopteres enkeltvis, men der skal være andre katte i hjemmet da de ikke er vant til at være alene og vil trives bedst med en ven eller to." Vil du møde Katarina så kontakt Brande Internat på 97187123.

Ring 97 18 71 23 Telefontider: Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. Uden for dette tidsrum passer vi telefonen så vidt det er muligt, men da vi er hos dyrene kan det være svært. Svare vi ikke, så indtal navn og telefonnr, samt hvad det drejer sig om, så ringer vi tilbage
Ring 97 18 71 23 Telefontider: Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. Uden for dette tidsrum passer vi telefonen så vidt det er muligt, men da vi er hos dyrene kan det være svært. Svare vi ikke, så indtal navn og telefonnr, samt hvad det drejer sig om, så ringer vi tilbage
Reference: 21BK-1222
Kat, Hun
Race
Huskat
1 år og 2 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Brande Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten