Thorkild

Denne skønne kat hedder Thorkild og kommer fra en dyreværnssag med mange katte. Han har haft det godt, men overskuet var ikke så stort mere til at passe dem. Thorkild er når han har lært folk at kende den kæreste kat man kan forestille sig. Han er så sød og rar, mild og rolig af sind. Når man kæler ham ruller han rundt og savler næsten af glæde. Han spinder højt og ved næsten ikke hvilket ben han ska stå på. Vi tror bestemt at han kan trives i et hjem med børn fra + 10 år. Han er som sagt vant til andre katte og skal kun til et hjem med adgang til udelivet .Thorkild er en stor dejlig robust dreng som man kun kan elske højt. Han er kastreret, chippet og vaccineret .

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 20CK-0558
Kat, Han
Race
Huskat
1 år og 4 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten