Melvin

Sødeste Melvin er fundet på en forladt ejendom og er derfor indleveret til internatet. Han var godt nok meget bange og genert da han kom til os, men for hver dag der går bliver han mere og mere modig. Han er bare så kælen, rolig og mild. Når vi kommer ind til ham ligger han sig gerne på ryggen for at blive nusset på maven. Han er en rigtig charmetrold som vil elske et stille og roligt hjem uden små børn. Han er lidt skæløjet, men det gør ham jo ikke mindre charmerende, tværtimod. Han er som sagt ikke den modigste og det er derfor vigtigt at hans nye familie har tiden og roen til at gøre ham tryg i hans nye omgivelser. Han har det fint med andre katte og er bestemt ikke nogen dominerende kat. Han er vant til udelivet og skal derfor kun til et hjem med adgang til en have. Melvin er kastreret, chippet og vaccineret.
Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale mandag + onsdag + fredag kl.12-16.30 samt søndage kl. 11-14.00.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 21CK-0070
Kat, Han
Race
Huskat
8 år og 11 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten