Cirkeline

HUNKATTEN CIRKELINE. Cirkeline er endnu en kat fra sagen med et udlejet hus der indeholdt ca 30 katte da udlejer fik sit hus retur. Hun havde 5 killinger da hun kom til os og de er nu i fuld færd med at flyve fra reden så nu skal vi have fundet Cirkelines nye ejere. Cirkeline har været en helt eminent mor for sine killinger: omsorgsfuld, kærlig, beskyttende og ja hun har såmænd også leget med dem. Cirkeline har nemlig et stort legegen og er stærkt begejstret på at klappe til pelsmus og andet. Overfor os mennesker er hun en smule selektiv, det er ikke alle hun gider og det synes vi er helt ok. Uanset hvad så er hun ikke den type kat man bare "bukker begge ender sammen på" uden damens accept og den skal man altså gøre sig fortjent til. Kan hun lide dig er hun ganske indladende og vil rigtig gerne kæles og nusses med. Cirkeline vil primært trives i et katterutineret hjem med adgang til udeliv og hvor der hverken er andre dyr eller mindre børn hun skal forholde sig til. Cirkeline er steriliseret, chippet og færdigvaccineret. Selektiv, men rigtig dejlig Hunkat med stort H!

Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Reference: 19DK-1043
Kat, Hun
Race
Huskat
2 år og 7 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten