Tusnelda

HUNKATTEN TUSNELDA. Tusnelda og hendes 2 killinger holdt til i en have og det er jo ikke det mest hensigtsmæssige hen mod slutningen af oktober. Killingerne er videre og det skal vi nu også have Tusnelda. Hun er en kat man skal gøre sig fortjent til for hun er til den forsigtige side og også en smule reserveret i mødet med mennesker. Når det er sagt oplever vi ansatte at hun, nu hvor hun så småt har vænnet sig til os begynder at sætte pris på lidt nus og lidt samvær med os. Hun søger et hjem med adgang til udeliv, hvor hun må få "lov at være kat" og der vil lade hende blomstre i eget tempo. Tusnelda er steriliseret, chippet, øretatoveret og vaccineret 1. gang! En fin, voksen pige som henvender sig til erfarne katteelskere!

Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Reference: 20DK-0847
Kat, Hun
Race
Huskat
3 år og 4 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten