Karen

RESERVERET TIL NYT HJEM. HUNKATTEN KAREN. Karen er kommet til os sammen med hendes killing Kane, efter at være blevet forladt og overladt til sig selv. Karen har været vant til mennesker, men efter at være blevet overladt til sig selv har hendes tillid til os tobenede altså lidt et knæk. Og hvem kan bebrejde hende. Nu er vi godt i gang med at vise hende at vi ikke er så farlige og hun er inde i en god proces. Karen vil meget gerne snakke og fortælle os en masse, samtidig med hun nyder en god gåtur ude i vores indhegnede have. Besøger man smukke Karen på hendes værelse skal hun nok sørge for at modtage dig med et helt arsenal af lyde og kommer gerne hen for at blive nusset. Karen bryder sig ikke om alt for meget larm, derfor søger vi et hjem uden børn og en have hun kan strække benene i.
Karen er steriliseret, chippet, øremærket og vaccineret.
Smuk missemor som fortjener opmærksomheden for sig selv.

Ring 60 67 87 17 Hverdage kl.10-14 / Søndage kl.10-12
Ring 60 67 87 17 Hverdage kl.10-14 / Søndage kl.10-12
Reference: 21DK-0473
Kat, Hun
Race
Huskat
2 år og 3 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten