Bente

UDE/INDE. HUNKATTEN BENTE. På trods af Bentes unge alder har hun allerede fået de killinger hun skulle her i livet, og mens killingerne er fløjet fra reden, mangler vi at finde Bentes perfekte hjem. Bente er i sind ikke meget andet end en stor killing selv, og hun har nydt at kunne lege med hendes killinger, såvel som de andre katte her oppe på internatet. Bente vil så gerne os mennesker, men kan godt blive lidt usikker på vores hensigter, så hun er altså ikke en kat, hvor man skal stå og hænge med armen eller gå ind med trompeter og fanfarer. Bente elsker at komme ud i vores indhegnede have og fange blade til os, derfor søger vi et hjem med katte erfarne mennesker og er der børn er de 8 år +, som kan tilbyde hende alle udelivets glæder samt en god sofaplads indenfor.
Bente er neutraliseret, øremærket, chippet og vaccineret.
Killing af sind.

Ring 60 67 87 17 Hverdage kl.10-14 / Søndage kl.10-12
Ring 60 67 87 17 Hverdage kl.10-14 / Søndage kl.10-12
Reference: 21DK-0595
Kat, Hun
Race
Huskat
1 år og 9 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten