Reinar

RESEVERET TIL NYT HJEM.
HANKATTEN REINAR. Flotte Reinar søger hans permanente sofa at slå bagdelen ned i. Reinar er en utrolig kælen dreng, som i starten lige skal bruge lidt tid på at lære dig at kende inden han overgiver sig helt. Han er til den lidt generte side og får mange mennesker og larm for ham til at søge tilflugt i hans hule, så vi søger et roligt hjem uden for mange han skal forholde sig til, ej heller andre dyr. Vi er stadig ved at lære Reinar at kende, så hans beskrivelse bliver løbende opdateret.
Reinar skal til hus og have.
Reinar er neutraliseret, vaccineret, øremærket og chippet. velvoksen dreng med et godt sind.

Ring 60 67 87 17 Hverdage kl.10-14 / Søndage kl.10-12
Ring 60 67 87 17 Hverdage kl.10-14 / Søndage kl.10-12
Reference: 21DK-0632
Kat, Han
Race
Huskat
5 år og 3 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten