Kaya

UDE/INDE. HUNKATTEN KAYA. Fine Kaya er desværre en af de mange katte, der er blevet fraflyttet af ejer. Kaya er den fineste unge dame, som ikke helt er kommet ud af killinge stadiet endnu og har masser af fart i poterne når hun er ude i vores indhegnede have og lege. Når man besøger Kaya på hendes værelse vågner hun gerne af luren og der skal ikke mange sekunders betænkningstid før hun er klar til kæl - hun giver også gerne et lille slik og nap i fingrene med på vejen. Kaya er en vokal og bestemt lille dame, som har det fremragende i menneskers selskab, lidt mere stramtandet bliver hun når det kommer til de andre dyr på internatet. Derfor søger vi et hjem til Kaya, som gerne består af større børn og noget udeliv, men ingen andre dyr.
Kaya er neutraliseret, øremærket, chippet og vaccineret.
Elskelig fjollehoved.

Ring 60 67 87 17 Hverdage kl.10-14 / Søndage kl.10-12
Ring 60 67 87 17 Hverdage kl.10-14 / Søndage kl.10-12
Reference: 21DK-0695
Kat, Hun
Race
Huskat
1 år og 5 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten