Polle

Skønne og forsigtige Polle
Polle har haft en lidt hård tid i sit liv inden han kom ind til os og der kan mærkes på ham. Han er en lidt sky og forsigtig mis som gerne vil have lov til at se en an inden han tør op. Når han så endelig føler sig tryg så bliver han den skønneste mis som gerne vil nusses og kæles med.
Han skal ud i et roligt hjem hvor nye ejer er indforstået med at han har brug for tid til at føle sig tryg i sit nye hjem. På sigt skal Polle have lov til er komme ud og få vind i pelsen.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 20FK-1295
Kat, Han
Race
Huskat
3 år og 7 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten