Jytte

Jytte og Gilbert er et par helt igennem skønne katte, som er meget tæt knyttet til mennesker. De er begge tidligere flaskekillinger herfra og har derfor været i hænder, fra de var helt små. De er meget glade for hinanden og søger et nyt hjem sammen, efter deres ejer ikke måtte have dem med i ny bolig. De har tidligere boet med hund og kan gøre det igen. Med Jytte og Gilbert får man et par tillidsfulde og meget kælne katte, som med garanti stjæler hjerter. De har været gode til at charme sig til foder, så de har lidt ekstra på sidebenene, som trænger til at blive løbet væk. De skal have mulighed for at komme udenfor.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 4V4679
Kat, Hun
Race
Huskat
2 år og 6 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten