Edward Weyse

Her ser i Edward Weyse som danner par med Hr Aurland. De er to skønne marsvin som er meget tamme og kontaktsøgende og elsker at blive kælet med. De er bare så søde og skal selvfølgelig kun til samme hjem. De er nemlig så glade for hinanden. De er lige som marsvin skal være og de snakker og synger for os når de ved at deres mad kommer. De er begge kastreret og er bedste venner.
Marsvin skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have marsvin og vi står altid til rådighed for spørgsmål og gode råd. Alt for mange marsvin lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores marsvin ud i seriøse hjem med indsigt. Ring endelig og få en snak for yderligere oplysninger. Vores marsvin koster kr. 500,- og er altid neutraliseret. Et par kr. 900,-

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 20CA-0463
Marsvin, Han
Race
Marsvin
1 år og 4 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en marsvin

  • Marsvin bliver typisk 4-8 år gamle
  • De er sociale dyr og skal altid holdes flere sammen
  • Kan være aktiv på alle tidspunkter af døgnet                                

Ansvar

Marsvin skal altid holdes i grupper og kræver masser af plads at bevæge sig på. Selvom dyret ikke er så stort, kræver det daglig motion og aktivering for at holde sig sundt. Hold derfor altid marsvin i et stort bur eller et større anlæg med mange muligheder for skygge og skjul. Desuden skal dyrene altid have adgang til masser af frisk hø, drikkevand og foder.

Trivsel

Marsvin er nysgerrige dyr under forhold med tilstrækkelige stimuli, og hvor de føler sig trygge. Under nye og utrygge omgivelser vil de typisk være mere tilbagetrukne og sky. Marsvin spiser kun planteføde og skal have masser af grønt. Fodr to gange dagligt og gem gerne maden rundt omkring i buret, så dyrene aktiveres mest muligt.

Tilbage til oversigten