Ansatte Fuglebjerg Internat

Benny fuglebjerg

Benny Jørgensen

Internatsleder

Jeg har været internatsleder sammen med min kone, Tina siden 2010. Siden er vi vokset i både størrelse og antal af katte. Sammen med vores 3 medarbejdere, sørger jeg for, at internatet fungerer godt og optimalt, både når der er få katte og når vi i højsæsonen har alt for mange katte. Jeg er selv opvokset på landet, og har en sund og jordbunden tilgang til dyr. Min holdning er, at de skal behandles og hjælpes ordentligt og med respekt for det enkelte individ.

Tlf.: 60678717

E-mail: benny@fuglebjergkat.dk

Tina fuglebjerg

Tina Jørgensen

Internatsleder

Jeg har været internatsleder på Fuglebjerg Internat siden starten i 2006. Sidenhen har min mand, Benny og jeg delt afdelingerne op, så jeg fremover alene har at gøre med vores kattepension. Men jeg træder hjælpende til i internatet, når en af vores 3 søde medarbejdere er fraværende. Jeg har hele mit liv haft hund og kat, og nærer den største omsorg for dyr. For mig er det en grundlæggende glæde at have med dyr at gøre. I privaten har vi selv 1 hund og 6 katte.

Tlf.: 60631650

E-mail: tina@fuglebjergkat.dk

Anette fuglebjerg

Anette

Marketingskoordinator.

Jeg er opvokset i både Danmark og Italien og har hele mit liv haft mange slags dyr. Alt fra katte, hunde, heste til geder og påfugle. I dag har jeg katten Kiara, som er adopteret fra Fuglebjerg Internat. Dyrs velbefindende har altid haft en central plads i mit hjerte, og det betyder utroligt meget for mig, at være en lille del af et stort fællesskab, der sammen bestræber sig på, at forbedre dyrevelfærden i Danmark. Jeg har en BA indenfor marketing, sprog og kommunikation, og startede som frivillig fotograf her på internatet.

E-mail: anette@fuglebjergkat.dk

Chalotte fuglebjerg

Chalotte

Internatsmedarbejder.

Jeg har været tilknyttet internatet i ca. 18 mdr. som plejefamilie for Fuglebjerg Internat. Hen af vejen fik vi mere og mere samarbejde, og jeg arbejder nu som ”blæksprutte” på internatet. Mine opgaver er at fodre, medicinere og gøre rent hos kattene. Derudover er jeg med til at vurdere, hvorvidt det enkelte dyr er egnet til formidling til nyt hjem. Hele mit liv har været fyldt med fugle, høns, geder, heste og krybdyr. I dag har jeg 2 katte og 1 hund. Jeg elsker dyr og behandler dem alle, som var det mine egne.

Bettina

Bettina

Internatsmedarbejder.

Dyr fylder meget i mit liv og især har jeg et soft spot for katte. Jeg startede her på internatet som frivillig kattekæler igennem et par år for sidenhen at blive ansat. Mit job her på internatet oplever jeg som meget givende og meningsfyldt. Jeg beskæftiger mig med håndtering af kattene for at finde ud af  hvem de er, deres personlighed og hvilken type hjem de vil passe i. Derefter udarbejder jeg beskrivelser af dem og står for formidlingen i vores åbningstider og ser det som min fornemste opgave at få dem landet i de rette hjem. Jeg bliver bare SÅ glad når vi finder nye gode hjem til vores dyr og sidenhen får dejlige tilbagemeldinger i form af mails og billeder.

Lene, Internatsmedarbejder

Lene

Internatsmedarbejder

Jeg er vokset op med katte, ponyer, kalve, kaniner og høns. Herudover har jeg redet siden jeg var 5 år gammel, og har altid haft en drøm om at blive dyrlæge.

Efter et større brancheskift, er jeg nu landet på Fuglebjerg Internat, hvor jeg står for rengøring, fodring, socialisering, medicinering, vejning af killinger og i det hele taget holde øje med kattenes trivsel.

Jeg synes, det er enormt spændende at lære kattenes personlighed at kende og følge deres udvikling, mens de er hos os.

Jeg elsker at være her og jeg glæder mig hver morgen til at tage på arbejde.

Linette, Internatsmedarbejder

Linette

Internatsmedarbejder

Jeg har altid haft både små og store dyr omkring mig. Jeg startede i sin tid som dyrepasser for grise. Efter en årrække i andre fag, er jeg nu tilbage på hylden som dyrepasser.

Jeg startede på internatet i 2017, mine opgaver er hovedsaligt fodring, medicinering og rengøring.

Indimellem er der selvfølgelig tid til hygge og kæl, hvilket gør, at det langtfra føles som arbejde.

Privat udgør familien mand, hund, katte, undulater og fisk.