Ansatte Fuglebjerg Internat

Benny fuglebjerg

Benny Jørgensen

Internatsleder

Jeg har været internatsleder sammen med min kone, Tina siden 2010. Siden er vi vokset i både størrelse og antal af katte. Sammen med vores 5 medarbejdere, sørger jeg for, at internatet fungerer godt og optimalt, både når der er få katte og når vi i højsæsonen har alt for mange katte. Jeg er selv opvokset på landet, og har en sund og jordbunden tilgang til dyr. Min holdning er, at de skal behandles og hjælpes ordentligt og med respekt for det enkelte individ.

Tlf.: 60678717

E-mail: benny@fuglebjergkat.dk

Tina fuglebjerg

Tina Jørgensen

Internatsleder

Jeg har været internatsleder på Fuglebjerg Internat siden starten i 2006. Du vil møde mig, når jeg en gang i mellem træder hjælpende til i internatet. Jeg har hele mit liv haft hund og kat, og nærer den største omsorg for dyr. For mig er det en grundlæggende glæde at have med dyr at gøre. I privaten har vi selv 3 katte.

Tlf.: 60631650

E-mail: tina@fuglebjergkat.dk

Chalotte fuglebjerg

Chalotte

Internatsmedarbejder.

Jeg har været tilknyttet internatet i ca. 18 mdr. som plejefamilie for Fuglebjerg Internat. Hen af vejen fik vi mere og mere samarbejde, og jeg arbejder nu som ”blæksprutte” på internatet. Mine opgaver er at fodre, medicinere og gøre rent hos kattene. Derudover er jeg med til at vurdere, hvorvidt det enkelte dyr er egnet til formidling til nyt hjem. Hele mit liv har været fyldt med fugle, høns, geder, heste og krybdyr. I dag har jeg 2 katte og 1 hund. Jeg elsker dyr og behandler dem alle, som var det mine egne.

Bettina

Bettina

Internatsmedarbejder.

Dyr fylder meget i mit liv og især har jeg et soft spot for katte. Jeg startede her på internatet som frivillig kattekæler igennem et par år for sidenhen at blive ansat. Mit job her på internatet oplever jeg som meget givende og meningsfyldt. Jeg beskæftiger mig med håndtering af kattene for at finde ud af  hvem de er, deres personlighed og hvilken type hjem de vil passe i. Derefter udarbejder jeg beskrivelser af dem og står for formidlingen i vores åbningstider og ser det som min fornemste opgave at få dem landet i de rette hjem. Jeg bliver bare SÅ glad når vi finder nye gode hjem til vores dyr og sidenhen får dejlige tilbagemeldinger i form af mails og billeder.

Linette, Internatsmedarbejder

Linette

Internatsmedarbejder

Jeg har altid haft både små og store dyr omkring mig. Jeg startede i sin tid som dyrepasser for grise. Efter en årrække i andre fag, er jeg nu tilbage på hylden som dyrepasser.

Jeg startede på internatet i 2017, mine opgaver er hovedsaligt fodring, medicinering og rengøring.

Indimellem er der selvfølgelig tid til hygge og kæl, hvilket gør, at det langtfra føles som arbejde.

Privat udgør familien mand, hund, katte, undulater og fisk.

stefany

Stefany

Jeg har været ansat på Fuglebjerg internat som internats medarbejder siden januar 2019, hvor mine arbejdsopgaver er at fodre, medicinere og gøre rent i internatet.

Jeg er også med til at formidle kattene, at få lov til at opleve kattens rejse fra indlevering til de finder et dejligt og kærligt hjem, er en helt speciel følelse.

Det er så tilfredsstillende, at se de nye ejere gå ud af døren med et kæmpe smil, og jeg glæder mig altid til at høre deres tilbagemelding om livet med det nye familiemedlem.

Jeg har så længe jeg kan huske haft dyr omkring mig og i mit liv. Hurtigt udviklede jeg specielt en forkærlighed for katte, og min store drøm er selv at kunne åbne et internat en skønne dag.

Privaten består af mand, hund og 3 katte.

Pernille

Pernille

Jeg hedder Pernille og jeg har arbejdet på internatet siden september 2019. Jeg har min daglige gang i modtagelsen, hvor jeg er med til at vurderer de katte og øvrige dyr, vi får ind. Udover det står jeg for vores facebookside. Jeg har altid haft stor respekt for dyr, og det er for mig meget vigtigt, at alle dyr bliver behandlet ordentligt. Jeg har selv 5 katte og 1 hund. Alle mine egne dyr er “redningsdyr”.