Ansatte Fuglebjerg Internat

Linette, Internatsmedarbejder

Linette

Internatsmedarbejder

Jeg har altid haft både små og store dyr omkring mig. Jeg startede i sin tid som dyrepasser for grise. Efter en årrække i andre fag, er jeg nu tilbage på hylden som dyrepasser.

Jeg startede på internatet i 2017, mine opgaver er hovedsaligt fodring, medicinering og rengøring.

Indimellem er der selvfølgelig tid til hygge og kæl, hvilket gør, at det langtfra føles som arbejde.

Privat udgør familien mand, hund, katte, undulater og fisk.

stefany

Stefany

Jeg har været ansat på Fuglebjerg internat som internats medarbejder siden januar 2019, hvor mine arbejdsopgaver er at fodre, medicinere og gøre rent i internatet.

Jeg er også med til at formidle kattene, at få lov til at opleve kattens rejse fra indlevering til de finder et dejligt og kærligt hjem, er en helt speciel følelse.

Det er så tilfredsstillende, at se de nye ejere gå ud af døren med et kæmpe smil, og jeg glæder mig altid til at høre deres tilbagemelding om livet med det nye familiemedlem.

Jeg har så længe jeg kan huske haft dyr omkring mig og i mit liv. Hurtigt udviklede jeg specielt en forkærlighed for katte, og min store drøm er selv at kunne åbne et internat en skønne dag.

Privaten består af mand, hund og 3 katte.

Pernille

Pernille

Jeg hedder Pernille og jeg har arbejdet på internatet siden september 2019. Fra 15/8 2021 er jeg stedfortræder for internatets ejere. Det er som regel mig du møder, når du ringer eller på anden måde kontakter internatet. Sammen med de øvrige dygtige medarbejdere, sørger jeg for, at alle dyr på internatet får den bedste behandling, og de bedste muligheder. Som oftest har jeg min daglige gang i Modtagelsen, hvor jeg er med til at vurdere indgående dyr.  Men jeg træder til overalt, hvor det er nødvendigt. Udover det, står jeg for internatets facebookside. Jeg har altid haft stor respekt for dyr, og det er for mig meget vigtigt, at alle dyr bliver behandlet ordentligt. Jeg har selv 5 katte og 1 hund. Alle mine egne dyr er “redningsdyr”.