Ansatte Fuglebjerg Internat

Pernille

Pernille

Jeg hedder Pernille, jeg ejer internatet sammen med min mand Martin Rolighed Patterson, vi overtog internatet i maj 2022.

Jeg har arbejdet på internatet siden september 2019. Det er som regel mig du møder, når du ringer eller på anden måde kontakter internatet. Sammen med de øvrige dygtige medarbejdere, sørger jeg for, at alle dyr på internatet får den bedste behandling, og de bedste muligheder. Som oftest har jeg min daglige gang i Modtagelsen, hvor jeg er med til at vurdere indgående dyr.  Men jeg træder til overalt, hvor det er nødvendigt.  Jeg har altid haft stor respekt for dyr, og det er for mig meget vigtigt, at alle dyr bliver behandlet ordentligt. Jeg har selv 10 katte, 1 hund og 1 frikanin. Alle mine egne dyr er “redningsdyr”.

Linette, Internatsmedarbejder

Linette

Internatsmedarbejder

Jeg har altid haft både små og store dyr omkring mig. Jeg startede i sin tid som dyrepasser for grise. Efter en årrække i andre fag, er jeg nu tilbage på hylden som dyrepasser.

Jeg startede på internatet i 2017, mine opgaver er hovedsaligt fodring, medicinering og rengøring.

Indimellem er der selvfølgelig tid til hygge og kæl, hvilket gør, at det langtfra føles som arbejde.

Privat udgør familien mand, hund, katte, undulater og fisk.

Diana

Jeg hedder Diana og jeg har været ansat på internatet siden 2021. Jeg er en del af hverdagen i internatet hvor jeg står for fodring, rengøring mv. Jeg er til tider også med til at formidle vores dyr. Du kan også være heldig at træffe mig på telefonen. Jeg har en stor respekt for alle dyr, og det er vigtigt for mig at de bliver behandlet med respekt. I privaten har jeg selv 3 katte.

Diana