Nyhed, 24. maj 2019

Find din dyrevenlige EP-kandidat

Der er valg til Europa-Parlamentet, og vi guider dig til at finde din EP-kandidat, som vil arbejde for mere dyrevelfærd i EU.

Image of Claus nielsen Lyckhage
Del artiklen på:
Husk dyrene når du sætter kryds til EP-valget

Hvor skal jeg sætte mit kryds?

På Dyrenes Beskyttelses valg-side kan du læse, hvad danskerne og partierne mener om dyrevelfærd i politik, og du kan læse de seneste nyheder om vigtige dyrevelfærdsemner i valgkampen.

Følg valgkampen her

Det kommende valg til Europa-Parlamentet tegner til at blive det vigtigste nogensinde, for dyrene. Kort efter det nye Parlament tiltræder skal det fx. tage stilling til en reform af EU’s landbrugspolitik, som er med til at sætte rammerne for mange, mange millioner europæiske landbrugsdyr.

Hvis ikke vi får valgt Europa-Parlamentarikere, som prioriterer deres tid til arbejdet for bedre dyrevelfærd, bliver dyrene taberne, når der vedtages ny lovgivning; både for familiedyr, dyr i landbruget og dyr i naturen.

En lang række kandidater til det kommende Europa-Parlamentsvalg har skrevet under på at arbejde for bedre forhold for europæiske dyr. Hvis dyrevelfærd også er vigtigt for dig, kan det være en god idé at sætte dig ind i kandidaternes svar.

Se hvad kandidaterne svarer og husk det, når du sætter dit kryds på søndag