Vi har brug for frivillige ildsjæle i og omkring Storkøbenhavn

Har du tid og lyst til at hjælpe dyr i nød?

Har du timer til overs i løbet af ugen, er du efterlønner, pensionist, eller har du bare overskud til hjælpe os fast enkelte aftener og weekender, så er du måske en af vores nye, frivillige i København.

Vi søger frivillige til vores dyreværnsarbejde

Vi modtager hver dag året rundt omkring 400 opkald å vores alarmcentral 1812 om dyr i nød, alt fra opkald om nødstedte svaner eller duer, påkørte dyr, dumpede kattekillinger og alvorlige dyreværnssager. Og cirka en fjerdedel af sagerne kommer fra København og Hovedstadsområdet – så vi har brug for din hjælp. Dyreværnssager omhandler sager med familiedyr og landbrugsdyr som udgangspunkt. Som frivillig kører du ud til alle typer sager, og oplæringen foregår primært sammen med vores erfarne frivillige kredsformænd.

Du kan også søge, hvis du i dit daglige arbejde er leder, eller hvis du har været vant til ledelse. For vi har også brug for frivillige, som på sigt og efter oplæring har lyst og evne til at styre et større område indenfor vores dyreværnsarbejde og dermed lede et team af frivillige i Københavnsområdet.

Opgaverne kræver, at du har et stort engagement og gå-på-mod, samt at du kan bevare overblik og formår at indgå i rolig og høflig dialog med folk i ofte stressede situationer. Hvis du har erfaring med dyr, er det naturligvis en fordel, men vi lærer dig op i, hvordan vi tilgår dyreredning og dyreværnsarbejde. Du må påregne ekstra tid i forbindelse med oplæringen. Vi kræver desuden, at du har kørekort, gerne egen bil (du får kilometergodtgørelse) og er en habil bilist.

Lyder ovenstående arbejde interessant så send gerne en ansøgning

Hvis du er interesseret i at blive en af vores nye frivillige i København, så send en kort, motiveret ansøgning via nedenstående link. Fortæl om dig selv, om dine personlige erfaringer og kompetencer og evt. faglige baggrund. Skriv også lidt om, hvor meget tid, du om ugen vil kunne bruge i Dyrenes Beskyttelse. 

Læs mere om at være frivillig i Dyrenes Beskyttelse her: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/frivillig-kredsformand

Vi hjælper dyr i nød, stopper overgreb mod dyr og kæmper for et respektfuldt forhold mellem dyr, mennesker og natur.

Dyrenes Beskyttelse bygger på et fintmasket net af mere end 1000 frivillige ildsjæle i hele Danmark. I 13 områder fordelt lokalt ledes og fordeles arbejdet med dyreredning af frivillige områdeformænd og i hvert område er der desuden tilknyttet et række frivillige kredsformænd og -assistenter til beredskabet. Derudover har vi behjertede mennesker over hele landet, der på foreningens internater stiller op, når familiedyr skal have en hjælpende hånd. Det samme gælder vores vildtplejestationer og ikke mindst det frivillige korps, som kører foreningens dyreredningsbiler. Dyrenes Beskyttelse har desuden op imod 170 ansatte fordelt rundt i Danmark, og et sekretariat i Søborg. Vi har et tæt og godt, kollegialt samarbejde mellem frivillige og ansatte, og på tværs af organisationen – vi betragter os selv som et stort fællesskab, der arbejder lokalt, nationalt og internationalt for god dyrevelfærd, biodiversitet og klima.

SØG NU

Ansøgning og CV sendes via dette link – vi læser ansøgninger løbende.
Vi benytter et rekrutteringssystem til at modtage og behandle din ansøgning.


Læs mere om hvordan vi behandler dine data i forbindelse med rekruttering her.

Bemærk at vi ikke tager imod ansøgninger fremsendt på mail eller ved personligt fremmøde. Alle ansøgninger skal uploades via linket.