VALENTINSGÅTUR 2023: KÆRLIGHED TIL SVIGTEDE HUNDE

Skal du med til Valentinsgåtur d. 12. februar?

Kærlighedens veje er uransagelige. Men uanset hvilken vej, du går med din hund på en Valentinsgåtur, går kærligheden ubeskåret til hunde, der endnu ikke har en familie at gå med.

Traditionen tro holder Maxi Zoo i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse atter Valentinsgåtur til fordel for svigtede hunde. Du betaler 40 kr. for en billet, Maxi Zoo lægger 10 kr. oven i, så Dyrenes Beskyttelse modtager 50 kr. pr. deltager.

Når du er tilmeldt, kan du fra den 4. til den 19. februar hente et Kærlighedsbånd til din hund for at vise jeres støtte. Båndet får du i den nærmeste Maxi Zoo butik sammen med en pose godbidder til gåturen.

Du kan vælge at gå alene med din hund, eller du kan mødes med andre hundevenner foran en af Maxi Zoo’s butikker den 12. februar og derfra gå i samlet flok med afgang kl. 11.

FIND DIN NÆRMESTE MAXI ZOO BUTIK

BILLETPRIS 40 kr.
Maxi Zoo støtter med 10 kr. ekstra for hver solgte billet.

Fem små energibundter fik hjælp

Fem små rottweilere, kun fire uger gamle, flyttede ind på Nordjyllands Internat, fordi deres mor desværre måtte aflives. En rottweiler er af natur en venlig hund, men også lidt af et energibundt. Der blev derfor oprettet et særligt hvalpeteam, som påtog sig det store arbejde, det er, både at pleje og socialisere hvalpene, så de bedst muligt blev rustet til at møde verden. Ud over masser af mad - og kys til dessert af personalet, skulle de også både høre lyden af en støvsuger, nytårsfyrværkeri, og så skulle de i bad!

Læs hele historien her

Det er skæbner, som de fem små rottweilere, du er med til at hjælpe. På forhånd tak på hundenes vegne til både Maxi Zoo og til alle, der tager en Valentinsgåtur den 12. februar.

STØT UDEN GÅTUR

Man behøver ikke gå med for at støtte svigtede hunde.

SMS TUR til 1474 og støt med 50 kr.

STØTTEN GÅR TIL:

DYRLÆGEHJÆLP

TRÆNING OG PLEJE

ET KÆRLIGT HJEM

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få inspiration og nyheder om dyrevelfærd og vores arbejde, direkte i din indbakke.