Cliff

Dejlige Cliff er kommet til Brande Dyreinternat fordi den tidligere ejer ikke kunne beholde ham på grund af sygdom. Vi ved ikke så meget om Cliff, men det er meget tydeligt, at Cliff er vokset op i et kærligt hjem, og at han er helt vant til at omgås mennesker på en god og naturlig måde. Han vil gerne kæles med og han opsøger selv mennesker for at få kæl og snak. Vi oplever Cliff som en meget kærlig hund.
Cliff er en Engelsk Setter, og han har været en god jagtmakker for den tidligere ejer. Han har været vant til at bruge sine evner og instinkter til jagt. Derfor søger vi en jagtglad familie til Cliff, der kan fortsætte med at bruge hans jagtinstinkter, så han fortsat kan få tilfredsstillet sine jagtinstinkter.
Den tidligere ejer beskriver Cliff som rolig, men selvfølgelig er Cliff en meget løbeglad og aktiv hund når han er ude, hvilket også er kendetegnende for racen.
Fordi han har det store behov for mortion og for at kunne bevæge sig frit og uden snor, skal Cliffs kommende familie have mulighed for at give ham denne oplevelse. I det hele taget skal en kommende familie kunne tilbyde Cliff et aktivt liv. Og gerne et liv, hvor han kan få brugt sin næse.
Vi vil prioritere, at der er en aktiv jæger i den familie, hvor Zita får sit blivende hjem.
Har du ovenstående rammer til Cliff, og kunne du tænke dig at møde Cliff, så kontakt Brande Dyreinternat på tlf 97187123

Ring 97 18 71 23 Telefontider: Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. Uden for dette tidsrum passer vi telefonen så vidt det er muligt, men da vi er hos dyrene kan det være svært. Svare vi ikke, så indtal navn og telefonnr, samt hvad det drejer sig om, så ringer vi tilbage
Ring 97 18 71 23 Telefontider: Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. Uden for dette tidsrum passer vi telefonen så vidt det er muligt, men da vi er hos dyrene kan det være svært. Svare vi ikke, så indtal navn og telefonnr, samt hvad det drejer sig om, så ringer vi tilbage
Reference: 10V342
Hund, Han
Race
Engelsk setter
7 år og 1 måned
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Brande Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten