Sofus - V1891

Mød Sofus!

Sofus er en af hundene fra den store hundesag. Sofus kom hertil som nervøs og usikker, men er lige så stille begyndt at vokse med opgaven efter mange timers intens træning, bestående af miljø træning, selvtillids træning og verden generelt.
Han er blevet en rigtig han hund med stort H, som synes at dufte og gåture er rigtig spændene.
Sofus er glad på tur og vil gerne frem af, derfor skal ny ejer ikke være dårlig gående da han trækker en del.
Sofus kan til tider gø af andre hunde på tur.
Han er en hund, der rigtig gerne vil lære og prøve, samt han vil også gerne mennesker, han mangler bare hjemmet hvor han kan få lov at gøre tingene i sit eget tempo.
Mnn være OBS på pelspleje da Sofus ikke har prøvet at blive børstet før.

Sofus søger en stille og rolig familie uden små børn og andre dyr, samt en familie der har hundeerfaring og god forståelse på hundesprog. Der skal være hus med indhegnet have i gode rolige omgivelser, og man skal være indstillet på at Sofus ikke skal med til alle mulige arrangementer, men skal have en rolig base i starten.

Ring 87 33 44 40
Reference: 8V1891
Hund, Han
Race
Blanding
2 år og 2 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Dansk Dyreværn Århus

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten