Otto

Træningsmakker til teenager søges
Otto er 7 måneder gammel, og har krudt i måsen. Han er teenager med stort T, og med alt hvad det måtte indebære. Han er indleveret fordi tidligere hjem ikke magter hans størrelse og aktivitetsniveau. Heldigvis tog de ansvar og kontaktede os, det er vi rigtig glade for. Vi søger et hjem, som ved hvor meget træning og mental aktivering en dreng af hans kaliber kræver. Han skulle efter sigende være en blanding af Labrador Retriever og Karelsk Bjørnehund… han er en langbenet fætter på 25,4 kg. Han har oplevet ganske lidt, og har svært ved at holde koncentrationen længere tid ad gangen. Han er meget glad for godbidder og vil super gerne, men har bare ikke lært hvordan man skal gebærde sig. Nyt hjem have interesse i træning, som via positiv forstærkning kan lære Otto hvad der kan betale sig når man er hund. Otto har tidligere kunne være alene hjemme et par timer, men dette skal tilvænnes i forbindelse med flytning. Han kører fint med i bilen og nyder at komme på tur, hvor han går pænt i linen og næsen er i jorden.
Otto har ingen kendskab til børn, og kan godt være stor og voldsom når han f.eks. springer op, derfor må nyt hjem være uden børn. Han skal i hus med godt indhegnet have, for de lange stænger kan hoppe højt.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: V499
Hund, Han
Race
Blanding
8 måneder og 5 dage
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten