Buller

Søde Buller er en rumænsk gadehund på ca. 13kg, som er blevet overdraget til os, da tidligere ejer ikke kunne tage sig af ham. Det er derfor begrænset hvad vi ved om ham. Vores viden er baseret på de observationer vi har gjort os her på internatet.
Han er en glad, yderst kærlig og kontaktsøgende dreng, som elsker alle mennesker.
Han går pænt i snor, men er ellers ikke blevet trænet, og kan derfor ingen basale kommandoer. Om han kan være alene vides ikke, men der har indtil videre ikke været nogen uheld i boksen her hos os.
Han kan ikke med kat, men skulle efter sigende tidligere have boet med anden hund.
Han er meget afmagret, og vi er derfor i gang med at fodre ham op.
Ny familie skal meget gerne have erfaring med gadehunde, og være indforstået med, at overtage en hund, hvor fortiden er lidt uvist.
Vi ser gerne at ny ejer bor i hus med have, hvor han har mulighed for at komme meget ud.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V1937
Hund, Han
Race
Blanding
2 år og 7 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten