Max

Max leder efter sit trejde og sidste hjem.
Max er af racen Old English Bulldog/Boxer og er i alderen, hvor han opfører sig som en ægte teenager. Da han let bliver overgearet og en rigtig bullerbasse, skal han have sat nogle faste rammer i sit nye hjem.
Han er blevet indleveret her hos os, da tidligere ejer ikke havde muligheden for at aktivere ham. Max er en skøn og sød bullerbasse, som har mod på livet og lære nye ting. Der skal i hans nye hjem, ikke være børn da han er voldsom.
Han er glad for at køre i bil og er vant til at komme i møblerne.
Max har tidligere kunne være alene hjemme, men man skal selvfølgelig regne med tilvæning i hans nye hjem.
Han søger et hjem, hvor der ikke er andre dyr og hvor ny ejer er indstillet på almen lydighed, samt mental træning. Samt have god tålmodighed :)

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V2927
Hund, Han
Race
Blanding
1 år og 2 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten