Fila V2183

Fila kom til internatet da ejer desværre ikke kunne have hende mere. Hun er en sød og nysgerrig pige, der gerne kommer hen til lågen og stikker hovedet frem når man åbner. Hun er vant til mennesker og elsker sin mad. Fila søger et dejligt hjem, hvor hun kan leve som frikanin. Det betyder at hun skal have godt med plads at bevæge sig på. Med tiden drømmer hun også om at blive bonded med en anden sød kanin.

Ring 87 33 44 40
Reference: 8V2183
Kanin, Hun
Race
Dværg kanin
1 år og 2 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Dansk Dyreværn Århus

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten