Benjamin

Benjamin er en skøn lille kanin dreng. Han er lidt forsigtig, og skal lige se folk an. Han leder efter et hjem hvor der er en rolig og genkendelig hverdag. Vi vurderer at han er døv, eller meget svagt hørende. Det betyder ikke at han ikke kan få et dejligt frikanin liv, hvis bare man er obs på dette.
Benjamin er kastreret og vil være hormonfri omkring midt Juni.

Man skal være opmærksom på ved sammenføring af kaniner tager det lang tid
Vores kaniner er lige pt. indekaniner, så man skal være forberedt på de ikke kan bo ude før det er lidt varmerew om natten.
Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have kanin, og henviser til www.frikanin.dk, samt dyrenes beskyttelses hjemmeside, hvor der er gode anvisninger. Alt for mange kaniner lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores kaniner ud i seriøse hjem med indsigt. Alle vores kaniner er sundhedstjekket, og vaccineret mod VHD2

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 4V2454
Kanin, Han
Race
Dværgkanin blanding
1 år og 11 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten