Bobby

UDEKANIN: Bobby blev dumpet sammen med Klyde ved en hundeskov ved Virum. Så nu søger denne søde store fyr, en ny chance på livet med masser af kærlighed til kaniner. Han er en stor nysgerrig og sød fyr, der vil egne sig bedst til et udeliv, men min 9 kvm hele døgnet. Han søger også et hjem med en neutraliseret hunkanin og ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse og afsætte min. 3 måneder til det. Han er IKKE kastreret endnu, men kan reserveres ved fremmøde og så bliver han det her.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 21RA-0331
Kanin, Han
Race
Tysk Kæmpe Schecke Bl.
1 år og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten