Luna

Denne skønne killing hedder Luna og hun er bare så vidunderlig en killing. Hun er indleveret til internatet da hendes ejer desværre ikke kunne beholde hende mere. Hun har haft det godt og det kan man virkelig godt mærke på hende. Hun er så utrolig kælen og tillidsfuld og hun er ikke nærig med nus og kæl. Hun har en rigtig god psyke som gør at hun nemt tilpasser sig nye mennesker og omgivelser. Hun havde kun været hos os i få timer før hun lå i armene på os. Hun er bare nem og ligetil og egner sig så fint til et hjem med søde børn, andre katte og hunde. Hun er snakkende og kontaktsøgende og elsker at være tæt på sit menneske. Hun skal kun til et hjem med adgang til en have. Luna er steriliseret, chippet og vaccineret.
Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30.
Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-14. Bemærk at der kan være ventetid (corona restriktioner).

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 20CK-0677
Kat, Hun
Race
Huskat
4 måneder og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten