Rainbow

Rainbow kom til Nordjyllands Internat i starten af november. Da hun var tilløbet til en familie, som ikke ønskede kat. Hun havde større sår omkring halsen pga et halsbånd hun på et tidspunkt har båret. Og derfor kan man forsat se hun mangler en del pels omkring halsen.
Rainbow er en forsigtig kat, som lige skal se nye ting lidt an. Hun søger et roligt hjem, hvor hun kan gå ind og ud som hun lyster.
Hun vil ikke trives i et hjem med mindre børn eller hund.
Hun har svært ved at accepterer de mange andre katte på internatet.
Hun er meget kærlig, når man først har vundet hendes tillid. Hun er meget præget på mennesker, og virkelig kælen. Men hvis man besøger hende på internatet kommer hun ikke selv frem, men hvis man går ind i hendes lille bolig, vil hun meget gerne nusses og kæles.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 20NK-4749
Kat, Hun
Race
Huskat
4 år og 1 måned
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten