Ansatte Brande internat

Kent

Kent Karlsen

Internatsleder, Mentor, Familiedyrsvejleder, Adærdsvejleder

Kent er oprindeligt murer, men har boet og drevet stedet sammen med Birgit siden 1986. Det er ham, der har stået for stedets opbygning, modernisering og renovering gennem tiden. Han har en lang praktisk erfaring i internatsdrift og dyrepension og er i siddelse af en bred viden om hunde, katte, andre familiedyr og dyreværn. Vil du vide mere om Kent og stedet så læs mereher og her og her.

Tlf.: 97187123

E-mail: dbbrande@mvb.net

Birgit

Birgit Karlsen

Internatsleder, Mentor, Familiedyrsvejleder, Adærdsvejleder

Birgit er oprindeligt uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske. Hun har boet og drevet stedet sammen med sin mand, Kent, siden 1986 og har mangeårig praktisk erfaring med internatsarbejde og dyrepension samt en bred teoretisk viden. Se eventuelt mere om Birgit og stedet her og her

Tlf.: 97187123

E-mail: dbbrande@mvb.net

Brian Karlsen

Brian Karlsen

Stedfortrædende Internatsleder, Dyrepasser, Familiedyrsvejleder, Mentor

Brian er født og opvokset på Brande Internat, og har altid været en del af arbejdslivet og stedet.

Han er vokset op med alle internatets dyr, og husets private hunde og katte.

Han har taget en uddannelse som tømrer, og har sit eget tømrerfirma, der primært har haft opgaver på Sjælland og Bornholm.

Nu har firmaet også opgaver i det jyske, og Brian er samtidig, igen, blevet en del af hverdagen på Brande Internat.

Palle

Palle Bech

Dyrlæge

Palle Bech er dyrlæge på stedets dyrlægeklinik og ejer af Klovborg Dyrlægeklinik. Vil du vide mere om Palle Bech og hans arbejde, så læs her og her.

Helene

Helene Oudrup Bech

Dyrlæge

Helene er dyrlæge på stedets dyrlægeklinik og desuden  kiropraktor og medindehaver af Klovborg Dyrlægeklinik. Vil du vide mere om Helene og hendes arbejde, så læs her og her.

Mette

Mette

Blæksprutte

Mette er opvokset i Brande, og bor sammen med hendes mand og to drenge. Når du ringer til Brande Internat, så er det blandt andet Mette I får i røret, da hun er fastansat på kontoret.

Mette er opvokset med kat og kanin, og elsker, når de lidt forsigtige dyr kommer på besøg på kontoret, for at få lidt ekstra omsorg.

De daglige arbejdsopgaver er at hjælpe jer på telefonen, sende plejekillinger ud i pleje, booke pensionsdyrs ferieophold her og bestilling af medicin i samarbejde med vores dyrlæger. Derudover håndtere hun opgaver omkring SoMe.

Mette er meget pligtopfyldende og struktureret. Dernæst har hun kontrol og kan have det fulde overblik over dagens aftaler og booke tider med kunderne.

Lone

Lone

Blæksprutte

Lone har boet det meste af hendes liv her i Brande. Hun bor sammen med hendes mand, og deres 3 piger er fløjet fra reden.

Lone er opvokset med hund, kat og undulater, og har fra barnsben hjulpet skadet dyr sammen med hendes mor. I dag har hun selv to katte og en hund, som er adopteret herfra Brande Internat. Derudover har hun af flere omgange haft killinger med hjemme i pleje.

Til dagligt er hun fastansat på kontoret, hvor hun hjælper jer på telefonen, sender plejekillinger ud i pleje, booker ferieophold til de dyr, der skal i pensioin her, og står også for SoMe.

Lone er rigtig god til kontrol og kan have det fulde overblik over dagens aftaler og booke tider med kunderne.
Dernæst er hun god til at lave forskellige opslag på vores Sociale Medier.

Lone er uddannet Familiedyrvejsleder og Mentor.

Bettina

Bettina

Familiedyrsvejleder, Mentor, Adfærdsvejleder og Webmaster

Bettina er uddannet familiedyrsvejleder, adfærdsvejleder og mentor, og er ansat som dyrepasser og webmaster. Hun varetager bl.a. opgaver omkring vores facebook og hjemmesider.

Bettina er uddannet kranio-sekral terapeut til dyr og bruger sin erfaring til bl.a. heste og hunde. Der har altid været dyr i hendes liv: Som barn og ung havde hun bl.a. kaniner, undulater, katte, hunde, ørkenrotter, marsvin og Chinchillaer.

I sit voksne liv er engagementet for dyr også i spil, idet hun både har heste og 2 hunde, som hun har gået/går til lydighedstræning, agility og dog parkour med. Desuden har hun overtaget 3 katte og 3 chinchillaer fra Brande Internat. Bettina er også ofte i spil som plejemor for killinger.

Gitte

Gitte

Familiedyrsvejleder og Mentor

Gitte er uddannet familiedyrsvejleder og mentor, og arbejder som dyrepasser.

Hun er opvokset på et lille landbrug på Fyn, og har i hele sin opvækst levet blandt køer, grise, heste, høns, hunde og katte.
Som voksen har hun lavet mange forskellige ting, men først i en voksen alder har hun fået muligheden for at kombinere sit arbejdsliv med sin glæde ved at være ude og at omgås dyr hos os på Brande Internat og Hundepension. 

Gitte har i hjemmet 1 hund, 4 katte, flere store udendørs voliere med undulater og røde soseller, høns og påfugle.

Maria

Maria

Dyrepasser

Maria er uddannet dyrepasser. Hun har tidligere arbejdet i Jyllands Park Zoo, hvor en af hendes opgaver var at træne og speake omkring søbjørnene. 

Igennem sit arbejde som dyrepasser har hun også fået en del viden og erfaring indenfor forskellige dyrearter. 

Hjemme hos Maria bor hun og hendes to katte, som begge kommer fra Brande Internat. 
Der har altid været dyr i Marias liv: Som barn og ung er hun vokset op med hund og kat i hjemmet og har på ferier hos familien også fået lov at ride en del. 

Fritiden bruger hun gerne med familie og venner og gerne i kombination med en tur på golfbanen. Her har hun brugt meget af sin tid og har i mange år spillet med på klubbens elitehold. 

Maria har taget den praktiske del af sin uddannelse til dyrepasser i både Spanien, England og Holland. 

Maria har også arbejdet i en børnehave med dyrehold og har her prøvet at give sin glæde og viden om dyr videre til børnene.

Maiken

Maiken

Dyrpasser

Maiken er en super skøn pige, der startede med at hjælpe os som frivillig, når vi havde katte, der skulle ud i pleje. Hun har været frivillig i knap 6 år, og har hjulpet os med både voksne katte, killinger, flaskekillinger og katte der skulle socialiseres. Nu er hun blevet en del af vores faste team.

Maiken bor på en lille nedlagt landejendom sammen med sine hunde, katte, hamster, marsvin, kaniner og ænder.

Hun er egentlig uddannet salgsassistent, men har igennem flere år arbejdet som pædagogmedhjælper i både børnehave og SFO.

Maiken har altid elsket dyr - og så som hun siger, så har hun nu fået verdens bedste job, hvor hun arbejder med det hun elsker allermest, nemlig dyr - og det med, at man kan gøre en forskel for dem.

 

Fabiënne

Fabiënne

Dyrepasser

Fabiënne er en meget smilende og godhjertet pige, som vi er så heldige at have som fastansat, i vores team på Brande Internat.

Fabiënne kommer oprindeligt fra Holland. I Holland er hun vokset op som barn, med masser af dyr og har altid haft en god kemi med forskellige dyrearter.

I august 2017 flyttede hun, sammen med sin mand og sine 3 børn til Danmark. Hun bor nu på en gård, nær Brande med mælkekøer, heste, hunde, katte og kaniner, som hun altid har ønsket sig. 

Fabiënne har en bred uddannelse med dyr. Hun har en generel grunduddannelse indenfor dyr, men også en videre uddannelse med heste & management. 

I 2019 startede Fabiënne sin egen virksomhed Friesians Farm. Her avler hun bla. frieser heste og træner/underviser i både ridning og det at skulle køre med vogn. 

Ved siden af ovenstående job, arbejder hun som fastansat dyrepasser på Brande Internat. Kombinationen af forskellige arbejdsopgaver med dyr, kundekontakt og håndtering af mange sager gør hende glad.
Fabiënne er arbejdsom, dygtig og meget omhyggelig i sine arbejdsopgaver.

Stinne

Stinne

Dyrepasser

Stinne har færdiggjort sin gymnasielle uddannelse og holder nu sabbatår hos Brande internat, hvilket vi er utrolig glade for.
Stinne er en meget smilende og omgængelig pige. Hun er arbejdsom og er altid klar til at tage hånd om mange forskellige arbejdsopgaver.

Stinne er oprindeligt fra Brande og var ungarbejder på Brande internat, da hun gik i folkeskolen. Hun flyttede efterfølgende til Vejle i 3 år, for at gå på gymnasiet, hvor hun boede med sin mor, søster og 2 katte.

Efter gymnasiet er Stinne flyttet til sin far, hvor hun bor nu, og er kommet tætter på Brande Internat, så hun igen kan arbejde med det hun elsker, nemlig dyrene. Stinne er en utrolig smilende og imødekommende dyrepasser, som sætter en ære i sit arbejde.

Stinne drømmer om at rejse rundt i verden, som frivillig, i hendes følgende sabbat år. Her skal der også være fokus på dyr, hvor hun planlægger at rejse til Amazonas, for at hjælpe med at beskytte truet dyrearter, på et jungleprojekt.

 

Sarah

Sarah

Dyrepasser

Sarah er opvokset på et nedlagt landbrug hvor der var hunde og katte. Hun brugte især tid på at vænne, de killinger der blev født på stedet, til mennesker, og finde nye hjem til dem. Sarah har brugt meget af sin fritid med heste, både som spring- og dressur rytter.

Sarah har arbejdet i restaurationsbranchen i mange år, både som værtinde og som leder.

Hun og kæresten drømmer om at flytte på et nedlagt landbrug, hvor der er plads til forskellige dyr som høns, får og heste. Og med kæmpe køkkenhave så hun kan blive selvforsynende.

Sarah har nu to katte der hedder Pjevs og Ernst, begge hentet på Brande internat tidligere. Hun har også en hund på 5 mdr., en eurasier, der hedder Gin Moon, som hun håber på sigt, kan blive hendes følgesvend når hun er afsted på mountainbike og ude at løbe.

Sarah er også en del af plejefamiliegruppen, da hun allerede har taget en killing i pleje.

 

 

 

Susanne

Susanne

Dyrepasser

Susanne er en meget smilende, optimistisk og omgængelig kvinde, som vi er så heldige, at have i teamet på Brande Internat.

Susanne bor på en gård nær Brande, sammen med sin mand, datter, svigersøn og børnebørn. De bor således 3 ganerationer sammen.
På gården bruger Susanne meget tid med de udendørs opgaver, både med pasning af gårdens dyr, såsom skotske højlandskvæg, 2 pensionerede heste, hunde og katte, men også vedligehold og pasning af marker.

Susanne er opvokset blandt dyr. Hun har som barn haft kaniner, katte, hunde og kaniner. Der har på intet tidspunkt i hendes liv, været perioder hvor hun ikke har haft hund. 

Susanne er oprindeligt uddannet pædagog og har haft en ledende pædagogstilling. Susanne har altid haft en stor interesse inden for dyr og elsket at bruge en masse tid, sammen med dyr. Vi har glæden af Susannes erfaring og hendes rolige væsen overfor dyrene på Brande Internat, da Susanne er fastansat dyrepasser.

I fritiden er hun aktiv i Danmarks civile Hundeførerforening. Susanne er uddannet instruktør og er nu instruktør for et konkurrencehold. Hun har også erfaring med begynder og hvalpehold. Derudover er hun dommer i DcH programmet. Susanne er også formand, for kredsens dommerudvalg og uddanner nye dommere.

Susanne er meget arbejdsom og god til at bevare overblikket i travle og pressede perioder.

 

Anne-Mette

Anne-Mette

Dyrepasser

Anne-Mette er en godhjertet og omgængelig kvinde, som vi er heldige med, at have med i vores faste team på Brande Internat.

Oprindeligt er Anne-Mette uddannet advokatsekretær, men siden 1990 har hun arbejdet i familiens dyrlægefirma.
Her har hun stået for de administrative opgaver på kontoret, men også deltaget i arbejdet med og omkring dyrene, i klinikken hver eneste dag.

Anne-Mette er født og opvokset på landet og har altid været omgivet af dyr.
Nu bor hun i en by, et stykke væk fra Internatet, sammen med sin mand. De har sammen 10 boergeder, 3 heste og deres højtelskede hunde. Boxeren Kahlulle og den engelske bulldog Thorkild.

Anne-Mette har et helt særligt forhold og et stort hjerte for dyr. Dernæst har hun en masse god viden og erfaring omkring dyr, som hun dagligt gør brug af på Internatet. Vi er glade for at Anne-Mette vil være med til at gøre en forskel for vores kærlige dyr på Internatet.

Jane

Jane

Dyrepasser


Jane er en utrolig smilende og omsorgsfuld pige, som vi er heldige med at have på vores faste team på Brande Internat.

Hun er opvokset på landet, sammen med utallige mange dyr af den ene eller anden art. Hun har igennem livet stiftet bekendtskab med, alt fra mejerist til soldat og hun siger, at det at arbejde for Dyrenes Beskyttelse gør hende stolt, og hun sætter en ære i at hjælpe dyr i nød.
Jane er god til alle slags dyr, alt fra heste, katte, hunde og gnavere, men hendes hjerte brænder for fugle i alle afskygninger.

Privat har Jane stuefugle og 4 volierer fyldt med forskellige typer af høns, duer og parakitter.

Anne

Anne

Dyrepasser, Mentor

Anne er Sygeplejerske. Hun arbejder som dyrepasser på Mosegaarden. Hun er opvokset med hunde, katte og kaniner, og brugt sin fritid i naturen og blandt dyrene. Hun har bl.a. gået på hundeskole med de hunde familien har haft.

Hun har altid haft stor kærlighed til dyr, og ønsket at arbejde med dyr i sit voksenliv. Hun har bl.a. arbejdet på en vildpleje station under Dyrenes Beskyttelse, som hun stadig har kontakt til og hjælper i sin fritid. Hun og hendes familie har 2 hunde. Vil du vide mere om Anne, så læs her.

Emily

Emily

Ungarbejder

Emily er 17 år gammel. Hun har arbejdet på Mosegaarden, siden hun var 14 år gammel. Hun har været et år i USA, men er nu tilbage og går på Ikast-Brande gymnasium. I fritiden kan hun lide at løbe, og går meget op i naturen. Hun både jagttegn, og interesserer sig meget for planter og dyr. Hun bor hos sine forældre, på en lystejendom tæt på Mosegaarden, og er opvokset med dyr. Lige nu har de bl.a. hund, katte, høns, køer og hest, som gør hverdagen ekstra god. Vil du vide mere om Emily, læs mere her.

Kristine

Kristine

Ungarbejder

Kristine er 17 år gammel. Hun har været et år i USA, men er nu tilbage i Danmark hvor hun går på Herningsholm. Hun har arbejdet på Mosegaarden siden hun var 14, hvor hun har nydt at arbejde med dyr og hjælpe til.

Hun bor på landet tæt på Mosegaarden hos sine forældre, og har både hund og katte.

Vil du vide mere om Kristine, så læs her.

Katrine

Katrine

Ungarbejder

Katrine er 16 år, og bor hjemme sammen med sine forældre og to søskende. I sin fritid rider hun og er meget glad for heste. Katrine har tidligere haft hamster og kaniner, men nu har hun en hund og en kat.

Katrine er lige vendt hjem efter et år på efterskole, og starter på STX efter sommerferien 2019

Camilla

Camilla

Ungarbejder

Camilla går i 9 klasse og bor sammen med hendes mor, far og storebror. De har en hund og en kanin.

Camilla kan virkelig godt lide at arbejde på Brande Dyreinternat, fordi man har et godt fællesskab og lærer nogle gode ting om dyrene. Hun er god til at give dyrene omsorg og hjælper os med praktiske gøremål, så dyrene har det godt.

Emilie

Emilie

Ungarbejder

Emilie går i 9 klasse og bor på en mindre går sammen med hendes forældre og søster. De har tre katte og en hest.

Emilie arbejder på Brande internat fordi hun godt kan lide arbejdsforholdene og alle de dyr man møder og passer. Hun er god til at give omsorg til de dyr, hun arbejder med, og hjælper os med det praktiske, så dyrene har de bedste forhold.

Kamilla

Kamilla

Fast voksen afløser

Kamilla er dyrepasser på Mosegaarden, og datter af huset og har været en del af ”livet på Mosegård” siden hun blev født.

Kamilla har fungeret som dyrepasser på lige fod med de andre voksne, samt som leder og periodisk stedfortræder for Kent og Birgit. 

Hun er nu flyttet hjemmefra Brande Hundepension, og har sammen med kærsten fået sit eget lille husmands sted. Med husmandsstedet fulgte to søde katte, og de har nu også bordercollien Bella. Hun er nu færdiguddannet som lærer, så hun hjælper til med at passe dyrene  i de weekends, ferie- og helligdagsperioder, hun kan.

 Vil du vide mere om Kamilla så se her..

Winnie

Winnie

Fast voksen afløser

Winnie er uddannet sygeplejerske, og har en bred erfaring indenfor forskellige områder.

Denne erfaring og viden kan hun nu bruge i sin hverdag som dyrepasser hos Brande internat.

Winnie er fra lokalområdet, og er kommet på Brande internat gennem flere år, som plejefamilie for katte. Hun har også købt sine to katte herfra.

Som barn voksede Winnie op med både hunde, kaniner og høns, og har altid haft stor glæde af omgangen med dyrene, da de er enormt liv bekræftende.

I familiens hjem findes to internat katte, en hund, mand og 3 børn. Fritiden bruger Winnie b.la. med familien, og med sin hest. 

Lotte

Lotte

Fast voksen afløser

Hun arbejder også som fast afløser på Mosegaarden. Hun bor på en nedlagt landejendom sammen med sin kæreste, og de har sammen en kleine münsterlænder. Lotte er uddannet socialpædagog, og arbejder også på et bosted for unge.

Camilla

Camilla

Praktikant

Camilla er en utrolig sød og godhjertet pige. Vi er så heldige at have hende i praktik her ved Brande Internat.

Camilla er fantastisk til rigtig mange ting, men hendes hjerte brænder meget for kaninerne her på Internatet. Derfor er kaninerne også blevet et af hendes ansvarsområder i dagligdagen. Hun har et stort overskud, og har derfor også haft flere kaniner med hjemme i pleje. Det har hovedsageligt været kaninmødre med killinger, som skulle have kærlighed, omsorg og ro til at udvikle sig indtil de har været gamle nok til at komme ud i nye familier. 

Camilla er opvokset i byen, og har haft kanin og egen hest.

I dag bor hun med sin kæreste og hendes bonusdatter, samt deres old english bulldog Triton. I fritiden går hun til hundetræning med Triton.

Nitus er en hest, som Camilla indimellem hjælper med at passe og sammen tager de på nogle skønne ture ud i naturen.

Marianne

Marianne

Praktikant

Marianne er en glad, smilende og udadvendt pige, som vi er heldige at have i vores team på Brande Internat, som praktikant.

Hun er uddannet dyrepasser med speciale i zoologiske anlæg og har også et godt flair for alle de dyre vi har på Internatet.
Marianne er utrolig omhyggelig med alle sine arbejdsopgaver. Hun arberjder ofte med vores ganavere, fugle og katte på Internatet.

Marianne er altid omringet af dyr, både på jobbet og privat. Selv har hun en langhåret kat, Mana. Så sådan noget som pelspleje falder hende også ganske naturligt.

Maria

Maria

Frivillig

Maria er en af vores fantastiske frivillige, som kommer på Brande Internat og hjælper os når vi har brug for nogle ekstra hænder.

Maria har et stort hjerte for dyr og elsker at hjælpe og gøre en forskel for de dyr, som kommer ind på Internatet.
Udover at gøre en kæmpe forskel på Internatet, har hun også haft dyr i pleje i sit private hjem.

Maria har gået på landbrugsskole på linjen - Dyrepasser med heste i speciale. Efterfølgende har hun arbejdet 2,5 år i hestestald. Nu arbejder hun som online køkkenkonsulent.

Maria bor på en gård sammen med sin kæreste. De har sammen et dejligt sted med heste, både med opstaldning og tilridning. 

Maria er opvokset med dyr. De har under hendes opvækst altid haft en eller anden form for dyr - bl.a. hund, kat, hamster, fugle og kaniner.
Derfor har hun siden barns ben, haft et helt særligt og kærligt forhold til dyr.

Nu har hun, sammen med sin kæreste to dejlige Golden Retriever - begge omplacerings hunde. Den ene fra Brande Internatet. Derudover har de 5 katte, også alle rescue katte, både fra Brande Internat og andre steder, 2 små kælegrise og 5 heste. Hestene er hentet hjem fra Spanien. Til slut, men ikke mindst et lille akvarie med fisk. 

Det sidder meget dybt i Maria at kæmpe for dyrenes rettigheder og de gode vilkår. Hun kunne aldrig forestille sig et liv uden at have med dyr at gøre. Dyrene fylder alt i min hverdag og hun elsker alt ved det, hvilket vi er taknemmelige for at gøre brug af, her på Brande Internat.

Rita

Rita

Frivillig

Rita er en af vores fantastiske frivillige, som kommer og giver en hånd med, når vi har brug for det.

Hun er pensioneret skolelære, og har siden barnsben altid elsket at hjælpe dyr, der var i nød. Hun kom ofte hjem fra skole med herreløse katte, der havde brug for hjælp. Den omsorg for dyr, der har brug for hjælp, har hun haft med sig alle dage.

Hun har igennem voksenlivet haft både katte og hunde, og vi har altid passet hendes dyr her på Mosegaardens hunde og kattepension, hvis de skulle på ferie.

Rita er glad for at bruge noget af hendes fritid og være en del af vores team, så vi sammen kan gøre en forskel for de dyr, vi får ind her på internatet.

Amanda

Amanda

Frivillig

Amanda startede oprindeligt på Brande Internat, som plejemor for kattekillinger og er nu blevet en af vores fantastiske frivillige, som kommer og giver en hånd med, når vi har brug for hjælp.
Hun har et stort hjerte for dyr og hun elsker at hjælpe og gøre en forskel for de dyr, vi får ind på Internatet.

Amanda er uddannet indenfor tøjbranchen, men har lavet alt fra velgørenhed, besøgt børnehjem og hospitaler mm. i Asien, hvor hun har boet i 15 år. Her arbejdede hun bl.a. også med gadehunde, hvor hun hjalp med at fodre hundene og samle penge ind til diverse organisationer.

Amanda er opvokset med dyr, både hunde, katte, kaniner og marsvin. Pt. bor hun sammen med sin familie, nær Brande Internat og deres to hunde.

Amanda er altid imødekommende, glad og har et stort gå på mod overfor de opgaver, hun bliver sat overfor. Hun sætter en stor ære i, at hjælpe de firbenede væsner, der giver så meget til os mennesker. 

 

Madhuri

Madhuri

Frivillig

Madhuri er en af vores gode frivillige, som kommer og hjælper på Brande Internat, når vi har brug for nogle ekstra hænder.
Hun hjælper os bl.a. med praktiske gøremål, såsom rengøring af dyrenes bokse, fodre og generelt hjælpe os med det store arbejde, at tage sig af dyrene.

Madhuri har et kæmpe hjerte for dyrene, som vi har stor gavn af på Internatet. Hun elsker dyr og har haft med dyr at gøre, det meste af sit liv.

Hun har tidligere arbejdet på Internatet i Rødovre og har også snuset til Dyreadfærds uddannelsen. Nu har Madhuri tiden og lysten til, at gøre en stor forskel for de dyr, vi får ind på Brande Internat, hvilket vi er meget glade for.