Ansatte Brande internat

Kent

Kent Karlsen

Internatsleder

Kent er oprindeligt murer, men har boet og drevet stedet sammen med Birgit siden 1986. Det er ham, der har stået for stedets opbygning, modernisering og renovering gennem tiden. Han har en lang praktisk erfaring i internatsdrift og dyrepension og er i siddelse af en bred viden om hunde, katte, andre familiedyr og dyreværn. Vil du vide mere om Kent og stedet så læs mereher og her og her.

Tlf.: 97187123

E-mail: dbbrande@mvb.net

Birgit

Birgit Karlsen

Internatsleder

Birgit er oprindeligt uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske. Hun har boet og drevet stedet sammen med sin mand, Kent, siden 1986 og har mangeårig praktisk erfaring med internatsarbejde og dyrepension samt en bred teoretisk viden. Se eventuelt mere om Birgit og stedet her og her

Tlf.: 97187123

E-mail: dbbrande@mvb.net

Palle

Palle Bech

Dyrlæge

Palle Bech er dyrlæge på stedets dyrlægeklinik og ejer af Klovborg Dyrlægeklinik. Vil du vide mere om Palle Bech og hans arbejde, så læs her og her.

Helene

Helene Oudrup Bech

Dyrlæge

Helene er dyrlæge på stedets dyrlægeklinik og desuden  kiropraktor og medindehaver af Klovborg Dyrlægeklinik. Vil du vide mere om Helene og hendes arbejde, så læs her og her.

Gitte

Gitte Pedersen

Familiedyrsvejleder og Mentor

Gitte er uddannet familiedyrsvejleder og mentor, og arbejder som dyrepasser. Hun er opvokset på et lille landbrug på Fyn, og har i hele sin opvækst levet blandt køer, grise, heste, høns, hunde og katte. Som voksen har hun lavet mange forskellige ting, men først i en voksen alder har hun fået muligheden for at kombinere sit arbejdsliv med sin glæde ved at være ude og at omgås dyr hos os på Brande Internat og Hundepension. Gitte har i hjemmet 1 hund, 4 katte, flere store udendørs voliere med undulater og røde soseller, høns og påfugle. Vil du læse mere om Gitte så se her.

Ann

Ann Pedersen

Familiedyrsvejleder og Mentor

Ann er uddannet familiedyrsvejleder og mentor, og arbejder som dyrepasser på Mosegården. Ann har været på Mosegaarden siden 2010, så er vant til at vurder dyrenes helbred og velbefindende. Hun assistere også i vores egen Dyreklinik når der er behov for det. Efter flere år på stedet er Ann vant til alle slags hunde men især ældre og sensitive hunde går helt ind i hjertet på hende. Hun har selv en ældre Golden retriever der bor på hendes lille gård, sammen med to heste og to katte  Vil du vide mere om Ann så se her.

Nadia

Nadia Anitha Nissen

Dyrepasser, mentor og familiedyrsvejleder

Nadia er uddannet familiedyrsvejleder, mentor og dyrepasser. Hun har en bred viden og erfaring indenfor mange forskellige dyrearter. Nadia har tidligere arbejdet i en dyrehandel, hvorfra hun har en bred viden omkring fodring, pasning og adfærd hos mange slags kæledyr. Hun har en stor interesse for krybdyr, og det var derfor hendes hovedområde i zoologisk have og i dyrehandlen. Nadia bor på et nedlagt landbrug, hvor hun drømmer om at blive selvforsynende. Hun har flere slags husdyr, grise, høns og gæs, og vil gerne udvidde med flere dyr med tiden. Derudover har hun også 2 katte, akvarie med fisk, og to små hunde som hun går til udstilling og træning med. Læs mere om Nadia her

Bettina Lindskou

Familievejleder, Mentor og webmaster

Bettina er uddannet familiedyrsvejleder og mentor, og er ansat som dyrepasser og webmaster. Hun varetager bl.a. opgaver omkring vores facebook og hjemmesider. Bettina er uddannet kranio-sekral terapeut til dyr og bruger sin erfaring til bl.a. heste og hunde. Der har altid været dyr i hendes liv: Som barn og ung havde hun bl.a. kaniner, undulater, katte, hunde, ørkenrotter, marsvin og Chinchillaer. I sit voksne liv er engagementet for dyr også i spil, idet hun både har heste og 2 hunde, som hun har gået/går til lydighedstræning, agility og dog parkour med. Desuden har hun overtaget 3 katte og 3 chinchillaer fra Brande Internat. Bettina er også ofte i spil som plejemor for killinger. Vil du vide mere om Bettina så se her.

Eva

Eva Bilgrav Weisbjerg

Dyrepasser

Eva arbejder som dyrepasser. Hun er uddannet landmand med speciale i husdyr i 2012. Hun har arbejdet forskellige steder, bla. med at passe køer, grise og mink. Eva er også uddannet brandmand og har arbejdet ved Falck. Hun er vokset op på en økologisk gård, med frilandsgrise, hvor dyrevelfærd var højeste prioritet, og har altid haft alle slags husdyr omkring mig. Eva har redet siden hun var lille, og har selv en hest. Hun bor nu på sit eget landsted, med plads til heste, hund og kat.  

Sofie

Sofie Jensen

Dyrepasser

Sofie er uddannet dyrepasser. Hun har bla arbejdet i Jyllands park zoo, hvor en af hendes opgaver var at træne og speeke omkring søbjørne. Hun bor på en nedlagt landejendom sammen med sin kæreste. De har 2 katte, hvor den ene fulgte med gården og bor ude, og den anden er fra internatet og bor inde. De har også en flok ænder.  Læs mere om Sofie her

Maria

Maria Damgaard Pedersen

Dyrepasser

Maria er uddannet dyrepasser. Hun har tidligere arbejdet i Jyllands Park Zoo og har en del viden og erfaring indenfor forskellige dyrearter. 

Derhjemme har Maria en kat, samt 3 kaniner som lever det frie liv i haven.

Særligt kaniner og gnavere har Marias store interesse, og hun ved meget indenfor korrekt fodring, adfærd, boligforhold, bonding af kaniner, osv. Derudover går hun meget op i dyr ikke keder sig og har mange forskellige idéer til hvordan man kan aktivere og berige dyrene i deres hverdag.
Fritiden bruger hun gerne med familie og venner og hun holder meget af at opholde sig i naturen,  gerne på hesteryg. 

Louise

Louise S. K. Hansen

Dyrepasser

Louise er ansat som dyrepasser. Hun er uddannet landmand med speciale i kvæg, og har arbejdet som assistent i en dyreklinik.

Louise har også arbejdet som frivillig i udlandet på en dyreklinik.

Dyr har altid været en stor del af Louises liv, hun har bla haft hund, kat, hamster og fisk. Idag har hun i hjemmet en kat. Louise interesere sig meget for dyrs adfærd, og træning af dyr.

Rikke

Rikke Thomsen

Veterinærsygehjælper

Rikke er uddannet vetainærsygehjælper. Hun arbejder som dyrepasser på Mosegaarden. Rikke bor i Herning med sine tre dejlige hunde. Hun har også indimellem plejekillinger med hjemme i pleje

Stine

Stine Vulf

Ungarbejder

Stine er 15 år gammel og bor på en gård 1,5 kilometer fra pensionen. Hun har selv en masse dyr, og har gennem årene haft en masse forskellige smådyr. Stine elsker at arbejde med dyr, og bare omgåes med dem generelt. Hun møder altid folk med et smil, og er klar med en hjælpende hånd når som helst.

Emily

Emily Møller

Ung i Job

Emily er 17 år gammel. Hun har arbejdet på Mosegaarden, siden hun var 14 år gammel. Hun har været et år i USA, men er nu tilbage og går på Ikast-Brande gymnasium. I fritiden kan hun lide at løbe, og går meget op i naturen. Hun både jagttegn, og interesserer sig meget for planter og dyr. Hun bor hos sine forældre, på en lystejendom tæt på Mosegaarden, og er opvokset med dyr. Lige nu har de bl.a. hund, katte, høns, køer og hest, som gør hverdagen ekstra god. Vil du vide mere om Emily, læs mere her.

Kristine

Kristine Møller

Ung i Job

Kristine er 17 år gammel. Hun har været et år i USA, men er nu tilbage i Danmark hvor hun går på Herningsholm. Hun har arbejdet på Mosegaarden siden hun var 14, hvor hun har nydt at arbejde med dyr og hjælpe til.

Hun bor på landet tæt på Mosegaarden hos sine forældre, og har både hund og katte.

Vil du vide mere om Kristine, så læs her.

Michelle Nielsen

Michelle Nielsen

Ungarbejder

Michelle går på Kirstine Sellingman skolen inde i Vejle. Michelle er vokset op på en gård, og er vant til at omgås mange forskellige dyr. Hun har selv en hund og en hest, og har tidligere haft katte. Michelle har før arbejdet på en mindre hundepension. Fritiden bruger hun en del på sin hest, da hun er aktiv stævnerytter, og starter mange spring stævner.

Thea

Thea Hagensen

Ungarbejder

Thea har været plejefamilie for killinger fra internatet, sammen med sine forældre.

Selv har hun 2 hunde, en vizsla og en vest gøta spids, samt 3 maine coon katte. De har altid haft dyr i hjemmet, og Thea er derfra vant til at omgås dyr.

Thea synes at Dyrenes Beskyttelse arbejder for en god sag go vil gerne være med til at hjælpe. Thea tager ikke på ferier og weekend ture, så hun har masser af fritid som hun gerne vil bruge på at arbejde på internatet.

Thea har lært sin kat selv at åbne døre via dørhåndtaget. Hun må bagefter sande at det måske ikke var den bedste ide ;)

Thea er en smilende og stille pige. Hun er arbejdsom og har gå på mod.

Laura

Laura

Ungarbejder

Laura arbejder som ungarbejder på Mosegaardens hunde- og kattepension og dyreinternat. Hun er vokset op med flere forskellige dyr i hjemmet. Der har altid været hunde i hjemmet, samt fisk og fugle. Der har førhen også været både kat, marsvin, kanin og hamstre. Laura bor i Uhre med sine forældre og sine 2 Jack russell terriere, Speedy og Diego. Derudover har hun også overtaget 2 fugle fra internatet af. Som barn har hun været meget interesseret for ridning, og har også selv gået til det på en privat gård. Hun har altid haft et stort dyrehjerte til alle slags dyr. Til daglig går hun på HHX i Ikast.

Ann Sofie

Ann Sofie

Ungarbejder

Ann-Sofie arbejder som ungarbejder på Mosegaardens hunde- og kattepension og dyreinternat. Hun er 15 år, har altid elsket dyr og er opvokset med hund, heste, høns, hamster, akvariefisk, kanin og chinchillaer. Hun bor i Blåhøj sammen med sine forældre, sine søskende, sin hund (amerikanske cocker spaniel) og 2 heste. Hun klipper, vasker, børster og plejer selv sin hund med masser af kærlighed og omsorg til ham ved siden af. Hun er en aktiv rytter, og går meget op i heste-psykologi og horsemanship. Hun bruger det meste af sin fritid på at passe hestene og hjælpe til på Mosegaarden. Hun drømmer om at uddanne sig som en ambitiøs dyrlæge, og om at gøre en forskel for dyrenes velfærd.

Janni

Janni Kristensen

Ungarbejder

Jeg hedder Janni, er 17 år. Jeg skal gå på Tarm gymnasium efter ferien! Jeg har altid haft dyr, specielt hund, har jeg altid været glad for! Vi har altid haft Kleiner Münsterländer som jeg elsker at træne med! Jeg drømmer om at blive dyrlæge, da jeg ønsker at gøre en forskel for dyr.

Louise

Louise Søndergaard

Ungarbejder

Louise er 14 år og går på Uhre friskole. Hun er opvokset på landet, og er faktisk nabo til Mosegårdens hunde- og katte pension. Hun bor hjemme sammen med sin mor, far og lillesøster. HUn har en samojede/golden retriver balnding der hedder Silke. Derudover har hun flere katte og killinger, og har tidligere også haft kanin. Louise er en imødekommende og smilenede pige, der er glad for alle dyr.

Maria

Maria G. Jensen

Afløser

Hun har arbejdet på Mosegaarden siden hun var 14 år. Hun går nu på gymnasiet, men afløser i det omfang hendes studier tillader det. Maria har araer, skildpadder, hunde, katte og heste.  Vil du vide mere om Maria, så se her.

Veronika

Veronika Ebbesen

Afløser

Veronika har arbejdet på Mosegaarden siden hun var 14 år.

Hun læser nu til jurist, og afløser i det omfang hendes studier tillader det.  Vil du vide mere om Veronika, så se her.

Anne

Anne Cecilie Lauge Tromborg

Fast voksen afløser

Anne er Sygeplejerske. Hun arbejder som dyrepasser på Mosegaarden. Hun er opvokset med hunde, katte og kaniner, og brugt sin fritid i naturen og blandt dyrene. Hun har bl.a. gået på hundeskole med de hunde familien har haft.

Hun har altid haft stor kærlighed til dyr, og ønsket at arbejde med dyr i sit voksenliv. Hun har bl.a. arbejdet på en vildpleje station under Dyrenes Beskyttelse, som hun stadig har kontakt til og hjælper i sin fritid. Hun og hendes familie har 2 hunde. Vil du vide mere om Anne, så læs her.

Kamilla

Kamilla Larsen

Fast voksen fløser

Kamilla er dyrepasser på Mosegaarden, og datter af huset og har været en del af ”livet på Mosegård” siden hun blev født.

Kamilla har fungeret som dyrepasser på lige fod med de andre voksne, samt som leder og periodisk stedfortræder for Kent og Birgit. 

Hun er nu flyttet hjemmefra Brande Hundepension, og har sammen med kærsten fået sit eget lille husmands sted. Med husmandsstedet fulgte to søde katte, og de har nu også bordercollien Bella. Hun er nu færdiguddannet som lærer, så hun hjælper til med at passe dyrene  i de weekends, ferie- og helligdagsperioder, hun kan.

 Vil du vide mere om Kamilla så se her..

Isabella

Isabella Troelsen

Fast voksen afløser

Hun har har arbejdet på Mosegården siden hun var 14 år. Hun læser nu til arkæolog, og er afløser i det omfang hendes studier tillader det.  Vil du vide mere om Isabella, så læs mere her.

Stefanie

Stefanie Ebbesen

Fast voksen afløser

Hun har arbejdet på Mosegaarden siden hun var 14 år.

Hun læser nu til dyrlæge, og er afløser i det omfang hendes studier tillader det.  Vil du vide mere om Stefanie, så se her.

Lotte

Lotte Dickmann

Fast voksen afløser

Hun arbejder også som fast afløser på Mosegaarden. Hun bor på en nedlagt landejendom sammen med sin kæreste, og de har sammen en kleine münsterlænder. Lotte er uddannet socialpædagog, og arbejder også på et bosted for unge.

Camilla

Camilla Nonbo

Praktikant

Camilla bor i hus sammen med sin datter Mira.

Hun er en meget kreativ person, og kan godt lide at lave mange forskellige ting, både ude og inde. Hendes drøm på sigt, er at tage en uddannelse som dyrepasser. Camilla tager gerne marsvin og killinger i pleje. Hun har selv marsvin, hamster og hund.

Janni

Janni

Praktikant