Ansatte Brande internat

Kent

Kent Karlsen

Internatsleder

Kent er oprindeligt murer, men har boet og drevet stedet sammen med Birgit siden 1986. Det er ham, der har stået for stedets opbygning, modernisering og renovering gennem tiden. Han har en lang praktisk erfaring i internatsdrift og dyrepension og er i siddelse af en bred viden om hunde, katte, andre familiedyr og dyreværn. Vil du vide mere om Kent og stedet så læs mereher og her og her.

Tlf.: 97187123

E-mail: dbbrande@mvb.net

Birgit

Birgit Karlsen

Internatsleder

Birgit er oprindeligt uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske. Hun har boet og drevet stedet sammen med sin mand, Kent, siden 1986 og har mangeårig praktisk erfaring med internatsarbejde og dyrepension samt en bred teoretisk viden. Se eventuelt mere om Birgit og stedet her og her

Tlf.: 97187123

E-mail: dbbrande@mvb.net

Palle

Palle Bech

Dyrlæge

Palle Bech er dyrlæge på stedets dyrlægeklinik og ejer af Klovborg Dyrlægeklinik. Vil du vide mere om Palle Bech og hans arbejde, så læs her og her.

Helene

Helene Oudrup Bech

Dyrlæge

Helene er dyrlæge på stedets dyrlægeklinik og desuden  kiropraktor og medindehaver af Klovborg Dyrlægeklinik. Vil du vide mere om Helene og hendes arbejde, så læs her og her.

Gitte

Gitte Pedersen

Dyrepasser

Gitte er dyrepasser på Brande Internat for Dyrenes Beskyttelse og Mosegaardens Hunde- og Kattepension og er stedets blæksprutte.Hun har sin store erfaring fra sit arbejde og oplæring på Brande Internat for Dyrenes Beskyttelse. Vil du vide mere om Gitte, så se her.

Ann

Ann Pedersen

Dyrepasser

Ann er dyrepasser på Brande Internat for Dyrenes Beskyttelse og Mosegaardens Hunde- og Kattepension og er stedets blæksprutte.Hun har sin store erfaring fra sit arbejde og oplæring på Brande Internat for Dyrenes Beskyttelse. Vil du vide mere om Ann så se her.

Anne

Anne Cecilie Lauge Tromborg

Dyrepasser

Anne er dyrepasser og  ansvarshavende stedfortræder  på Brande Internat for Dyrenes Beskyttelse og Mosegaardens Hunde- og Kattepension. Hun er uddannet sygeplejerse og har ud over de kurser og seminarer, hun har været på om bl.a. hunde, katte, andre familiedyr og dyreværn ,sin erfaring herfra og fra sit arbejde med vildtpleje på en Vildplejestation. Vil du vide mere om Anne, så læs her.

Heidi

Heidi Yde Thorsted

Dyrepasser

Heidi er dyrepasser og ansvarshavende stedfortræder på Brande Internat for Dyrense Beskyttele og Mosegaardens Hunde- og kattepension Heidi er uddannet dyrepasser og har ud over de kurser og seminarer, hun har været på om bl.a. hunde, katte, andre familiedyr og dyreværn ,sin store erfaring herfra og fra sit arbejde med dette. Vil du vide mere om Heidi, så se her.

Nadia

Nadia Anitha Nissen

Dyrepasser

Nadia er uddannet dyrepasser i foråret 2013 i zoologisk have, og har dermed en bred viden og erfaring indenfor mange forskellige dyrearter. Læs mere om Nadia her

Sofie

Sofie Jensen

Dyrepasser

Sofie er uddannet dyrepasser i 2012, i jyllands park zoo. Læs mere om Sofie her

Trine

Trine Clausen Jespersgaard

Dyrepasser

Trine er uddannet dyrepasser i Zoologisk have, og har derfor en bred viden og erfaring indenfor mange forskellige dyr. Trine er i færd med at blive oplært i at varetage de fleste funktioner på Brande internat. Vil du vide mere, så se her.

Isabella

Isabella Troelsen

Dyrepasser

Isabella startede hos os som ungarbejder, da hun var 14 år. Isabella er dyrepasser på Brande Internat for Dyrenes Beskyttelse og Mosegaardens Hunde- og Kattepension. Vil du vide mere om Isabella, så læs mere her.

Kamilla

Kamilla Larsen

Dyrepasser

Kamilla er dyrepasser på Mosegaarden, og datter af huset og har været en del af ”livet på Mosegård” siden hun blev født.

Kamilla har fungeret som dyrepasser på lige fod med de andre voksne, som leder og periodisk stedfortræder for Kent og Birgit i 2 år efter hun blev student i 2009. Vil du vide mere om Kamilla så se her..

Bettina

Bettina Lindskou

Langtids praktikant

Bettina er i et længere praktikforløb, på Brande Internat for Dyrenes Beskyttelse og Mosegaardens Hunde- og Kattepension.  Hun er efterhånden blevet et af stedets uunværlige blæksprutter – og varetager bl.a. opgaver omkring vores facebook og hjemmesider, hvilket det har vist sig , at hun har stor flair for. Vil du vide mere om Bettina så se her.

Pernille

Pernille G. Jensen

Ung i Job

Pernille er en af vores fritidsansatte, som startede, da hun var 14 år og som hjælper med at lufte,aktivere, kæle og klappe, passe og pleje,iagtage og beskrive, gøre rent, rydde op, vaske op, tage billeder og meget andet. Vil du vide mere om Pernille, så se her.

Maria

Maria G. Jensen

Ung i Job

Maria er en af vores fritidsansatte, som startede, da hun var 14 år og som hjælper med at lufte,aktivere, kæle og klappe, passe og pleje, iagttage og beskrive, gøre rent, rydde op, vaske op, tage billeder og meget andet. Vil du vide mere om Maria, så se her.

Stefanie

Stefanie Ebbesen

Ung i Job

Stefanie er en af vores fritidsansatte, som startede, da hun var 14 år og som hjælper med at lufte,aktivere, kæle og klappe, passe og pleje,iagtage og beskrive, gøre rent, rydde op, vaske op, tage billeder og meget andet. Vil du vide mere om Stefanie, så se her.

Veronika

Veronika Ebbesen

Ung i Job

Veronika er en af vores fritidsansatte, som startede, da hun var 14 år og som hjælper med at lufte,aktivere, kæle og klappe, passe og pleje,iagtage og beskrive, gøre rent, rydde op, vaske op, tage billeder og meget mere. Vil du vide mere om Veronika, så se her.

Johan

Johan Vestergaard

Ung i Job

Johan er en af vores fritidsansatte, som startede, da han var 14 år og som hjælper med at lufte,aktivere, kæle og klappe, passe og pleje,iagtage og beskrive, gøre rent, rydde op, vaske op, tage billeder og meget mere. Vil du vide mere om Johan, se mere her.

Hanne

Hanne Skov Skovbjerg

Ung i Job

En af vores fritidsansatte, som startede i en alder af 14 år og som hjælper med at lufte,aktivere, kæle og klappe, passe og pleje, iagttage og beskrive, gøre rent, rydde op, vaske op, tage billeder og meget mere. Vil du vide mere om Hanne, så se her.

Kristine

Kristine Møller

Ung i Job

En af vores fritidsansatte, som startede i en alder af 14 år og som hjælper med at lufte,aktivere, kæle og klappe, passe og pleje, iagttage og beskrive, gøre rent, rydde op, vaske op, tage billeder og meget mere. Vil du vide mere om Kristine, så læs her.

Stinna

Stinna Nielsen

Ung i Job

En af vores fritidsansatte, som startede i en alder af 14 år og som hjælper med at lufte,aktivere, kæle og klappe, passe og pleje, iagttage og beskrive, gøre rent, rydde op, vaske op, tage billeder og meget mere. Vil du vide mere om Stinna, så læs mere her.

Emily

Emily Møller

Ung i Job

En af vores fritidsansatte, som startede i en alder af 14 år og som hjælper med at lufte,aktivere, kæle og klappe, passe og pleje, iagttage og beskrive, gøre rent, rydde op, vaske op, tage billeder og meget mere. Vil du vide mere om Emily, læs mere her.

Camilla

Camilla Nonbo

Praktikant

Camilla er 27 år, og bor i hus sammen med sin datter Mira på 3,5 år.

Hun er en meget kreativ person, og kan godt lide at lave mange forskellige ting, både ude og inde. Hendes drøm på sigt, er at tage en uddannelse som dyrepasser.