Ansatte Brande internat

Kent

Kent Karlsen

Internatsleder, Mentor, Familiedyrsvejleder, Adærdsvejleder

Kent er oprindeligt murer, men har boet og drevet stedet sammen med Birgit siden 1986. Det er ham, der har stået for stedets opbygning, modernisering og renovering gennem tiden. Han har en lang praktisk erfaring i internatsdrift og dyrepension og er i siddelse af en bred viden om hunde, katte, andre familiedyr og dyreværn. Vil du vide mere om Kent og stedet så læs mereher og her og her.

Tlf.: 97187123

E-mail: dbbrande@mvb.net

Birgit

Birgit Karlsen

Internatsleder, Mentor, Familiedyrsvejleder, Adærdsvejleder

Birgit er oprindeligt uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske. Hun har boet og drevet stedet sammen med sin mand, Kent, siden 1986 og har mangeårig praktisk erfaring med internatsarbejde og dyrepension samt en bred teoretisk viden. Se eventuelt mere om Birgit og stedet her og her

Tlf.: 97187123

E-mail: dbbrande@mvb.net

Brian Karlsen

Brian Karlsen

Stedfortrædende Internatsleder, Dyrepasser, Familiedyrsvejleder, Mentor

Brian er født og opvokset på Brande Internat, og har altid været en del af arbejdslivet og stedet.

Han er vokset op med alle internatets dyr, og husets private hunde og katte.

Han har taget en uddannelse som tømrer, og har sit eget tømrerfirma, der primært har haft opgaver på Sjælland og Bornholm.

Nu har firmaet også opgaver i det jyske, og Brian er samtidig, igen, blevet en del af hverdagen på Brande Internat.

Christian

Christian

Dyrlæge

Christian er uddannet dyrlæge siden 2005 og er fastansat på Brande Internats dyrlægeklinik. Han varetager mange forskellige dyrlægeopgaver, som vi dagligt har på Brande Internat for Dyrenes Beskyttelse. 

Christian bor på et nedlagt landbrug, nær Internatet. Her bor han sammen med sin kæreste og deres tvillinger.

Inden Christian blev ansat på Brande Internat, var han frivillig dyrlæge.
Han sætter en stor ære i, at hjælpe dyr, som har brug for ekstra hjælp, omsorg og kærligt pleje.
Han er glad for at kunne være med til at gøre en forskel for de dyr, han dagligt omgås.

Christian har i hjemmet 10 katte.
 

 

 

 

 

Helene

Helene

Dyrlæge

Helene er dyrlæge på stedets dyrlægeklinik, i fritiden og desuden kiropraktor. Til daglig arbejder hun ved en dyrlæge klinik i Århus.

Hun har siden april 2013 været ansat Mosegaardens dyrlægeklinik - En  betryggelse for dyreejer og os. Samtidig varetager hun dyrlægeopgaverne, vi har som Brande Internat for Dyrenes Beskyttelse.

Mette

Mette

Blæksprutte

Mette er opvokset i Brande, og bor sammen med hendes mand og to drenge. Når du ringer til Brande Internat, så er det blandt andet Mette I får i røret, da hun er fastansat på kontoret.

Mette er opvokset med kat og kanin, og elsker, når de lidt forsigtige dyr kommer på besøg på kontoret, for at få lidt ekstra omsorg.

De daglige arbejdsopgaver er at hjælpe jer på telefonen, sende plejekillinger ud i pleje, booke pensionsdyrs ferieophold her og bestilling af medicin i samarbejde med vores dyrlæger. Derudover håndtere hun opgaver omkring SoMe.

Mette er meget pligtopfyldende og struktureret. Dernæst har hun kontrol og kan have det fulde overblik over dagens aftaler og booke tider med kunderne.

Lone

Lone

Blæksprutte

Lone har boet det meste af hendes liv her i Brande. Hun bor sammen med hendes mand, og deres 3 piger er fløjet fra reden.

Lone er opvokset med hund, kat og undulater, og har fra barnsben hjulpet skadet dyr sammen med hendes mor. I dag har hun selv to katte og en hund, som er adopteret herfra Brande Internat. Derudover har hun af flere omgange haft killinger med hjemme i pleje.

Til dagligt er hun fastansat på kontoret, hvor hun hjælper jer på telefonen, sender plejekillinger ud i pleje, booker ferieophold til de dyr, der skal i pensioin her, og står også for SoMe.

Lone er rigtig god til kontrol og kan have det fulde overblik over dagens aftaler og booke tider med kunderne.
Dernæst er hun god til at lave forskellige opslag på vores Sociale Medier.

Lone er uddannet Familiedyrvejsleder og Mentor.

Lea

Lea

Blæksprutte

Lea er uddannet i kommunikation og er nu blevet en af vores skønne medarbejdere på kontoret.

Lea er vokset op med katte og hamstre, og har passet hunde for familievenner. Hun har et kæmpe dyrehjerte, har tidligere været frivillig på et dyreinternat, og har nu selv en kat, som hun har adopteret fra Brande Internat. 

Til dagligt kommer Lea til at snakke med alle jer på telefonen, der ringer ind med spørgsmål, for at booke plads til jeres dejlige dyr i vores pension, tage imod henvendelser fra kunder og plejefamilier, og meget andet.

Helle

Helle

Dyrepasser

Helle er en meget smilende og godhjertet pige, som vi er så heldige at have som fastansat i vores team på Brande Internat.

Oprindeligt er Helle uddannet kosmetolog, fodplejer og massør. Hun har arbejdet 15 år som selvstændig.

Helle har en helt særlig kærlighed til dyr. Derfor har hun taget hundefrisør uddannelsen og har flere kurser i pelspleje og kan både trimme og klippe katte og hunde. Dette har vi stor glæde af på Internatet.

Helle er opvokset på en gård med en masse dyr, lige fra skildpadder, heste og vildsvin.

Nu bor hun nær Brande, hvor hun bor sammen med sin mand og 3 børn. I hjemmet har de høns, katte og to hunde.
 

Gitte

Gitte

Familiedyrsvejleder og Mentor

Gitte er uddannet familiedyrsvejleder og mentor, og arbejder som dyrepasser.

Hun er opvokset på et lille landbrug på Fyn, og har i hele sin opvækst levet blandt køer, grise, heste, høns, hunde og katte.
Som voksen har hun lavet mange forskellige ting, men først i en voksen alder har hun fået muligheden for at kombinere sit arbejdsliv med sin glæde ved at være ude og at omgås dyr hos os på Brande Internat og Hundepension. 

Gitte har i hjemmet 1 hund, 4 katte, flere store udendørs voliere med undulater og røde soseller, høns og påfugle.

Maria

Maria

Dyrepasser, Familiedyrsvejleder og Mentor

Maria er uddannet dyrepasser. Hun har tidligere arbejdet i Jyllands Park Zoo, hvor en af hendes opgaver var at træne og speake omkring søbjørnene. 

Igennem sit arbejde som dyrepasser har hun også fået en del viden og erfaring indenfor forskellige dyrearter. 

Hjemme hos Maria bor hun og hendes to katte, som begge kommer fra Brande Internat. 
Der har altid været dyr i Marias liv: Som barn og ung er hun vokset op med hund og kat i hjemmet og har på ferier hos familien også fået lov at ride en del. 

Fritiden bruger hun gerne med familie og venner og gerne i kombination med en tur på golfbanen. Her har hun brugt meget af sin tid og har i mange år spillet med på klubbens elitehold. 

Maria har taget den praktiske del af sin uddannelse til dyrepasser i både Spanien, England og Holland. 

Maria har også arbejdet i en børnehave med dyrehold og har her prøvet at give sin glæde og viden om dyr videre til børnene.

Maiken

Maiken

Dyrepasser

Maiken er en super skøn pige, der startede med at hjælpe os som frivillig, når vi havde katte, der skulle ud i pleje. Hun har været frivillig i knap 6 år, og har hjulpet os med både voksne katte, killinger, flaskekillinger og katte der skulle socialiseres. Nu er hun blevet en del af vores faste team.

Maiken bor på en lille nedlagt landejendom sammen med sine hunde, katte, hamster, marsvin, kaniner og ænder.

Hun er egentlig uddannet salgsassistent, men har igennem flere år arbejdet som pædagogmedhjælper i både børnehave og SFO.

Maiken har altid elsket dyr - og så som hun siger, så har hun nu fået verdens bedste job, hvor hun arbejder med det hun elsker allermest, nemlig dyr - og det med, at man kan gøre en forskel for dem.

 

Stinne

Stinne

Dyrepasser

Stinne har færdiggjort sin gymnasielle uddannelse og holder nu sabbatår hos Brande internat, hvilket vi er utrolig glade for.
Stinne er en meget smilende og omgængelig pige. Hun er arbejdsom og er altid klar til at tage hånd om mange forskellige arbejdsopgaver.

Stinne er oprindeligt fra Brande og var ungarbejder på Brande internat, da hun gik i folkeskolen. Hun flyttede efterfølgende til Vejle i 3 år, for at gå på gymnasiet, hvor hun boede med sin mor, søster og 2 katte.

Efter gymnasiet er Stinne flyttet til sin far, hvor hun bor nu, og er kommet tætter på Brande Internat, så hun igen kan arbejde med det hun elsker, nemlig dyrene. Stinne er en utrolig smilende og imødekommende dyrepasser, som sætter en ære i sit arbejde.

Stinne drømmer om at rejse rundt i verden, som frivillig, i hendes følgende sabbat år. Her skal der også være fokus på dyr, hvor hun planlægger at rejse til Amazonas, for at hjælpe med at beskytte truet dyrearter, på et jungleprojekt.

 

Sarah

Sarah

Dyrepasser

Sarah er opvokset på et nedlagt landbrug hvor der var hunde og katte. Hun brugte især tid på at vænne, de killinger der blev født på stedet, til mennesker, og finde nye hjem til dem. Sarah har brugt meget af sin fritid med heste, både som spring- og dressur rytter.

Sarah har arbejdet i restaurationsbranchen i mange år, både som værtinde og som leder.

Hun og kæresten drømmer om at flytte på et nedlagt landbrug, hvor der er plads til forskellige dyr som høns, får og heste. Og med kæmpe køkkenhave så hun kan blive selvforsynende.

Sarah har nu to katte der hedder Pjevs og Ernst, begge hentet på Brande internat tidligere. Hun har også en hund på 5 mdr., en eurasier, der hedder Gin Moon, som hun håber på sigt, kan blive hendes følgesvend når hun er afsted på mountainbike og ude at løbe.

Sarah er også en del af plejefamiliegruppen, da hun allerede har taget en killing i pleje.

 

 

 

Susanne

Susanne

Dyrepasser

Susanne er en meget smilende, optimistisk og omgængelig kvinde, som vi er så heldige, at have i teamet på Brande Internat.

Susanne bor på en gård nær Brande, sammen med sin mand, datter, svigersøn og børnebørn. De bor således 3 ganerationer sammen.
På gården bruger Susanne meget tid med de udendørs opgaver, både med pasning af gårdens dyr, såsom skotske højlandskvæg, 2 pensionerede heste, hunde og katte, men også vedligehold og pasning af marker.

Susanne er opvokset blandt dyr. Hun har som barn haft kaniner, katte, hunde og kaniner. Der har på intet tidspunkt i hendes liv, været perioder hvor hun ikke har haft hund. 

Susanne er oprindeligt uddannet pædagog og har haft en ledende pædagogstilling. Susanne har altid haft en stor interesse inden for dyr og elsket at bruge en masse tid, sammen med dyr. Vi har glæden af Susannes erfaring og hendes rolige væsen overfor dyrene på Brande Internat, da Susanne er fastansat dyrepasser.

I fritiden er hun aktiv i Danmarks civile Hundeførerforening. Susanne er uddannet instruktør og er nu instruktør for et konkurrencehold. Hun har også erfaring med begynder og hvalpehold. Derudover er hun dommer i DcH programmet. Susanne er også formand, for kredsens dommerudvalg og uddanner nye dommere.

Susanne er meget arbejdsom og god til at bevare overblikket i travle og pressede perioder.

 

Kit

Kit

Dyrepasser

Kit er en godhjertet og omgængelig kvinde, som vi er heldige med, at have med i vores faste team på Brande Internat.

Oprindeligt er Kit uddannet sygeplejerske, og har altid haft et stort omsorgsgen.
Kit har et helt særligt forhold og et stort hjerte for dyr. Dernæst har hun en masse omsorg for dyr som hun dagligt gør brug af på Internatet. Vi er glade for at Kit vil være med til at gøre en forskel for vores kærlige dyr på Internatet.

Kit bor nær Internatet, sammen med sin mand og sin højtelskede Stafford shirebullterrier, som hedder Ib.
Kit og hendes mand har sammen 3 børn, to piger og en dreng.

 

Nicoline

Nicoline

Dyrepasser

Nicoline er en smilende og altid imødekommende pige, som vi her på Brande Internat er meget heldige at have som en del af vores team.

Nicoline er vokset op på en nedlagt landejendom hvor hun har haft hunde, katte og skildpadder. Nu er hun bosat på sin egen gård sammen med sin forlovede, katte, høns, skægagame og pindsvin.

Oprindeligt er Nicoline uddannet dyrepasser med speciale i zoologisk anlæg og har haft størstedelen af sin tid i zoo, hvor hun har arbejdet med blandt andet fisk, krybdyr og større rovdyr.

Nicoline er rigtig glad for nu at arbejde her på Brande Internat, hvor hun møder en masse forskellige husdyr og kan bidrage med en masse viden.

Lucca

Lucca

Dyrepasser

Lucca er en af vores skønne dyrepassere her på internatet, der sørger for, at dyrene får luksusbehandling mens de er hos os.

Lucca er uddannet dyrepasser, og har arbejdet med næsten alle slags dyr – herunder elefanter, næsehorn, isbjørne, tigere, ørne, falke og kolibrier. Lucca har et stort dyrehjerte, og er også vokset op med mange forskellige dyr, såsom kanin, kat, hund, marsvin og dværghamster. Hun har ikke selv nogle dyr lige nu (men det skal vi nok få lavet om på ;) )

Lucca har vidst hun ville arbejde med dyr siden hun var 5 år gammel, og har søgt mod internatet her for at støtte det store arbejde vi gør for at redde dyr ud af svære situationer.

Lisbeth

Lisbeth

Kaffe - mor

Lisbeth er en meget imødekommende og omgængelig pige, med masser af smil på læben.  Lisbeth startede med at hjælpe os som frivillig, når vi havde katte, der skulle ud i pleje. Hun har været frivillig i knap 7 år, og har hjulpet os med både voksne, missemødre med killinger, killinger, flaskekillinger og katte der skulle socialiseres. Nu er hun blevet en del af vores faste team på Brande Internat, hvilket vi er super glade for.

Lisbeth bor i Brande, sammen med sin mand. Lisbeth har to voksne børn og hver anden uge bor mandens 2 børn hos dem.
Derudover består Lisbeths familie af 4 katte, som alle er adopteret fra Brande Internat. De har ligeledes 4 løbeænder og x antal plejekillinger i husstanden.

Lisbeth er oprindeligt uddannet gulvlægger. Hun har arbejdet i butik, som tømrer, snedker, tagdækker og gulvlægger. Endvidere har hun arbejdet med projekter, som praktikpladsopsøger fra grundskolen og været væver på Hammertæpper.
Nu er hun ansat Ved Brande Internat, hvor hun servicerer og forkæler de ansatte med lækker frokost. Hun går til hånde med andre praktiske gøremål, så "kantine" omgivelserne er rare at holde pause i.

Lisbeth er vokset op med katte, samt høns, kaniner og marsvin. Lisbeth er hende der med glæde adoptere de ældre dyr, eller dem som af en eller anden grund ikke får chancen andre steder. Lisbeth har altid haft et "Soft Spot" for de svage eller udsatte dyr, så det er helt naturligt for hende at arbejde på Brande Internat.
Lisbeth har et helt fantastisk dyrehjerte, som vi har glæden af at gøre gavn af hos os.

Jens

Jens

Have-mand

Jens er enlig og bor sammen med sin mor på en gård nær Brande Internat.

Jens er landbrugsuddannet, og har tidligere haft en kvæggård med 50 jersey kvæg. Han er vokset op med malkekvæg.

Vi er så heldige at have Jens ansat på Brande Internat, til at holde vores udendørs arealer attraktive og i god stand. Han sørger for at her ser pænt ud, når vores skønne kunder kommer på besøg. Han holder orden og slår græs, både på hundestier og i hundeskoven.

Viktoria

Viktoria

Ung i Job

Viktoria er en frisk pige, der ikke går af vejen for en ny udfordring. Hendes tilgang er som Pippis: ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg nok godt”.

Viktoria kan godt lide at være sammen med dyr og at arbejde med dem. Det var også derfor hun startede på Brande Internat. Viktoria går i øjeblikket i folkeskole og hun skal derefter på efterskole.

Ud over familien bor Viktoria sammen med en del dyr. Der er både hund, katte og heste i hjemmet. Særligt heste er noget der optager Viktoria. Hun rider på hendes egen hest, som hun også går til undervisning og stævner med.

Viktoria er en sød, imødekommende og pligtopfyldende pige, der altid er klar til at give en hjælpende hånd, som vi er så heldige med at have i vores team.

Michella

Michella

Ung i job

Michella er ung i job på Brande Internat. Hun bor på en gård ikke langt fra internatet. Her bor hun sammen med sin mor og lillesøster, samt alle deres dyr. De har et par staldkatte, en kat indenfor sammen med en hund – og sidst, men ikke mindst 2 heste i stalden. Michella har nemlig en stor passion indenfor ridesporten, hvor hun dyrker dressur på hendes vallak, Happy Fame. Denne passion deler hun også med sin lillesøster, der også har en pony i stalden.

Når Michella ikke er på arbejde eller i stalden, bruger hun mange timer i skolen. Lige nu går hun på HHX i Grindsted.

Michella arbejder på Brande internat fordi hun gerne vil gøre en forskel for dyrene, da det betyder meget for hende, at alle har det godt – og får ekstra omsorg, hvis der er behov for det. Derudover er hun en rigtig ”arbejdshest”, og vil hellere end gerne lave noget og suge ny viden til sig. Alt i alt er Michella en smilende og glad pige, som vi er glade for at have i vores team.

Emily

Emily

Ung i job

Emily har arbejdet på Mosegaarden, siden hun var 14 år gammel. Hun har været et år i USA, men er nu tilbage og går på Ikast-Brande gymnasium. I fritiden kan hun lide at løbe, og går meget op i naturen. Hun har både jagttegn, og interesserer sig meget for planter og dyr.

Hun bor hos sine forældre, på en lystejendom tæt på Mosegaarden, og er opvokset med dyr. Lige nu har de bl.a. hund, katte, høns, køer og hest, som gør hverdagen ekstra god.

Kristine

Kristine

Ung i job

Kristine arbejder på Brande Internat. Hun har været et år i USA, men er nu tilbage i Danmark hvor hun går på Herningsholm. Hun har arbejdet på Mosegaarden siden hun var 14, hvor hun har nydt at arbejde med dyr og hjælpe til.

Hun bor på landet tæt på Mosegaarden hos sine forældre, og har både hund og katte.

 

Katrine

Katrine

Ung i job

Katrine bor hjemme sammen med sine forældre og to søskende. I sin fritid rider hun og er meget glad for heste. Katrine har tidligere haft hamster og kaniner, men nu har hun en hund og en kat.

Til dagligt går Katrine på STX.

Camilla

Camilla

Ung i job

Camilla går i 9 klasse og bor sammen med hendes mor, far og storebror. De har en hund og en kanin.

Camilla kan virkelig godt lide at arbejde på Brande Dyreinternat, fordi man har et godt fællesskab og lærer nogle gode ting om dyrene. Hun er god til at give dyrene omsorg og hjælper os med praktiske gøremål, så dyrene har det godt.

Emilie

Emilie

Ung i job

Emilie går i 9 klasse og bor på en mindre går sammen med hendes forældre og søster. De har tre katte og en hest.

Emilie arbejder på Brande internat fordi hun godt kan lide arbejdsforholdene og alle de dyr man møder og passer. Hun er god til at give omsorg til de dyr, hun arbejder med, og hjælper os med det praktiske, så dyrene har de bedste forhold.

Laura

Laura

Ung i job

Laura er en arbejdsom, imødekommende og udadvendt pige. Hun er stille og rolig og har et godt humør.

Laura vil bare det med dyrene. Hun har været på Brande Internat i 3 år som ung i job, samtidig med at hun er ved at uddanne sig til landmand på EUX. For Laura vil nemlig gerne videre i sin uddannelse, og ende med at blive dyrlæge. Hun har altid vidst, at hun vil arbejde med dyr.

Lige nu arbejder Laura med grise, når hun ikke er på internatet.

Hjemme er der også dyr i Lauras liv. Hun har en Fjordhest som hun rider på for hyggens skyld. Og ellers er Laura aktiv i fritiden som medlem af en teatergruppe.

Smilla

Smilla

Ung i job

Smilla er en hjælpsom pige, der tage de opgaver der byder sig. Hun er pligtopfyldende og går stille og roligt i gang med det hun bliver bedt om.

Smilla startede på Brande Internat da hun var 14 år. Og hun vil rigtig gerne arbejde her, fordi hun syntes, at det er hyggeligt at være sammen med dyrene.

Gymnastikken har Smillas store interesse. Hun har tidligere gået på juniorholdet i Hammerum, men nu er det mest som træner hun er aktiv. Lige nu træner hun børnehavebørn i Uhre.

Hjemme hos Smilla bor der også en hund og undulat.

Lige nu går Smilla i 9. klasse, og så vil fremtiden viser, hvad det næste Smilla skal lave bliver.

Så snart du kommer i gang med at snakke med Smilla, så møder du en smilende og sød pige.

Anette

Anette

Ung i job

Anette bor i Brande med sin mor, og søster og 2 hunde. Hun er oprindeligt fra Estland.

Hun går i 8 klasse i Uhre og til hverdag går hun til ridning, som hun har gjort de sidste 10 år.

Anette er altid en smilende og glad pige, som vi er heldige at have her på Brande Internat
Anette søgte arbejde på Brande Internat da hun nyder at tilbringe tid med dyr og så synes hun rigtig godt om det ansvar, som medfølger arbejdet med dyr.

Freja

Freja

Ung i job

Freja bor i Uhre med sine forældre, storesøster, hund og tre katte.

Freja går i 8 klasse i Uhre og skal senere på efterskole. I Frejas fritid går hun til gymnastik og nyder også at bruge tid med sine venner.

Freja har altid været en stor dyreelsker og søgte arbejde på Brande Internat da hendes søster også har arbejdet her.
Freja nyder arbejdsopgaverne med dyr. Vi er rigtig glade for at have Freja som ungarbejder på Brande Internat.

Kamilla

Kamilla

Fast voksen afløser

Kamilla er dyrepasser på Mosegaarden, og datter af huset og har været en del af ”livet på Mosegård” siden hun blev født.

Kamilla har fungeret som dyrepasser på lige fod med de andre voksne, samt som leder og periodisk stedfortræder for Kent og Birgit. 

Hun er nu flyttet hjemmefra Brande Hundepension, og har sammen med kærsten fået sit eget lille husmands sted. Med husmandsstedet fulgte to søde katte, og de har nu også bordercollien Bella. Hun er nu færdiguddannet som lærer, så hun hjælper til med at passe dyrene  i de weekends, ferie- og helligdagsperioder, hun kan.

 

Camilla

Camilla

Praktikant

Camilla er en utrolig sød og godhjertet pige. Vi er så heldige at have hende i praktik her ved Brande Internat.

Camilla er fantastisk til rigtig mange ting, men hendes hjerte brænder meget for kaninerne her på Internatet. Derfor er kaninerne også blevet et af hendes ansvarsområder i dagligdagen. Hun har et stort overskud, og har derfor også haft flere kaniner med hjemme i pleje. Det har hovedsageligt været kaninmødre med killinger, som skulle have kærlighed, omsorg og ro til at udvikle sig indtil de har været gamle nok til at komme ud i nye familier. 

Camilla er opvokset i byen, og har haft kanin og egen hest.

I dag bor hun med sin kæreste og hendes bonusdatter, samt deres old english bulldog Triton. I fritiden går hun til hundetræning med Triton.

Nitus er en hest, som Camilla indimellem hjælper med at passe og sammen tager de på nogle skønne ture ud i naturen.

Marianne

Marianne

Praktikant

Marianne er en glad, smilende og udadvendt pige, som vi er heldige at have i vores team på Brande Internat, som praktikant.

Hun er uddannet dyrepasser med speciale i zoologiske anlæg og har også et godt flair for alle de dyre vi har på Internatet.
Marianne er utrolig omhyggelig med alle sine arbejdsopgaver. Hun arberjder ofte med vores ganavere, fugle og katte på Internatet.

Marianne er altid omringet af dyr, både på jobbet og privat. Selv har hun en langhåret kat, Mana. Så sådan noget som pelspleje falder hende også ganske naturligt.

Rita

Rita

Frivillig

Rita er en af vores fantastiske frivillige, som kommer og giver en hånd med, når vi har brug for det.

Hun er pensioneret skolelære, og har siden barnsben altid elsket at hjælpe dyr, der var i nød. Hun kom ofte hjem fra skole med herreløse katte, der havde brug for hjælp. Den omsorg for dyr, der har brug for hjælp, har hun haft med sig alle dage.

Hun har igennem voksenlivet haft både katte og hunde, og vi har altid passet hendes dyr her på Mosegaardens hunde og kattepension, hvis de skulle på ferie.

Rita er glad for at bruge noget af hendes fritid og være en del af vores team, så vi sammen kan gøre en forskel for de dyr, vi får ind her på internatet.

Amanda

Amanda

Frivillig

Amanda startede oprindeligt på Brande Internat, som plejemor for kattekillinger og er nu blevet en af vores fantastiske frivillige, som kommer og giver en hånd med, når vi har brug for hjælp.
Hun har et stort hjerte for dyr og hun elsker at hjælpe og gøre en forskel for de dyr, vi får ind på Internatet.

Amanda er uddannet indenfor tøjbranchen, men har lavet alt fra velgørenhed, besøgt børnehjem og hospitaler mm. i Asien, hvor hun har boet i 15 år. Her arbejdede hun bl.a. også med gadehunde, hvor hun hjalp med at fodre hundene og samle penge ind til diverse organisationer.

Amanda er opvokset med dyr, både hunde, katte, kaniner og marsvin. Pt. bor hun sammen med sin familie, nær Brande Internat og deres to hunde.

Amanda er altid imødekommende, glad og har et stort gå på mod overfor de opgaver, hun bliver sat overfor. Hun sætter en stor ære i, at hjælpe de firbenede væsner, der giver så meget til os mennesker. 

 

Madhuri

Madhuri

Frivillig

Madhuri er en af vores gode frivillige, som kommer og hjælper på Brande Internat, når vi har brug for nogle ekstra hænder.
Hun hjælper os bl.a. med praktiske gøremål, såsom rengøring af dyrenes bokse, fodre og generelt hjælpe os med det store arbejde, at tage sig af dyrene.

Madhuri har et kæmpe hjerte for dyrene, som vi har stor gavn af på Internatet. Hun elsker dyr og har haft med dyr at gøre, det meste af sit liv.

Hun har tidligere arbejdet på Internatet i Rødovre og har også snuset til Dyreadfærds uddannelsen. Nu har Madhuri tiden og lysten til, at gøre en stor forskel for de dyr, vi får ind på Brande Internat, hvilket vi er meget glade for.

tabitha

Tabitha

Frivillig

Tabitha er en af vores gode frivillige på Brande Internat, hvor hun hjælper med de daglige gøremål. Hun er god til vores katte, hvor hun hjælper med rengøring, socialisering og fodring. Men det gør hun mindst lige så godt ved hundene, hvor hun lufter eller giver dem en god tur i hundeskoven.


Til hverdag er hun HR-konsulent ved et stort internationalt firma, hvor hun arbejder med at sikre, at de ansatte har en god arbejdsplads.   
Hun har to katte derhjemme og har tidligere haft hund. Hun ønsker gerne hund igen i fremtiden.

Er vokset op med hunde og katte, samt marsvinet Elkjær. Hun har også haft hest i barndommen og ungdomsårene. Tabitha er vokset op på et fritidslandbrug, med hendes forældre og to brødre.

Hun er meget eventyrlysten og nysgerrig. Og har rejst meget og været næsten hele verden rundt, sidst hun var afsted, var det som frivillig i Frankrig. 
Vi er glade for at Tabitha er kommet ud til os, og hjælper med alle de skønne dyr.
 

Charlotte

Charlotte

Frivillig
 

Charlotte er en af vores fantastiske frivillige, som hjertens gerne kommer og hjælper til, når vi har brug for det. Vi er glade for og sætter pris på hjælpen til de daglige gøremål, hvor hun går til hånde med rengøring, lufter hunde eller giver kattene ekstra kæl. 

Til hverdag arbejder Charlotte som designer for noget lækkert Herretøj. De sidste 8 år har hun boet i Kina, men kom hjem for et lille års tid siden.
Grundet hendes arbejde rejser hun meget, så derfor kan hun desværre ikke have dyr. Men dette kommer os på Internatet til gode, da hun så kan få stille sit store dyrehjerte herude.

Charlotte har tidligere i sine barndomsår samt unge år, ja lige indtil hun flyttet hjemmefra haft stor glæde af sine kaniner som var af arten Angorakanin. 

På sigt ønsker Charlotte sig gerne et lille landsted, hvor hun kan få dyr, og meget gerne en hund.  Men indtil dette bliver aktuelt, så er vi glade for hendes hjælp til dyrene her på Internatet, samt hendes smil og gode humør.