Banner med DB-o

Danmarks bedst kendte og mest troværdige dyrevelfærdsmærke

I en tid hvor dyrevelfærdsmærker lanceres som aldrig før, er Dyrenes Beskyttelse stolte af at kunne fortælle nyheden om, at Danmarks ældste og mest enkle dyrevelfærdsmærke også er det dyrevelfærdsmærke, som flest danskere kender og har tillid til. Mærket er selvfølgelig ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”.

Skrevet af:
Dyrenes Beskyttelse

Mærket har siden lanceringen tilbage i 1992 haft som målsætning at hæve barren for god dyrevelfærd samt at hjælpe danske forbrugere med at finde fødevarer produceret med høj dyrevelfærd i køledisken.

En ny måling foretaget af analyseinstituttet YouGov i april 2017 viser, at danske forbrugere i høj grad har taget mærket til sig.

Således viser undersøgelsen, at 60% af de indkøbsansvarlige danskere kender mærket og hele 70% af de indkøbsansvarlige danskere har tillid til mærket.

Tillid til mærket - billede 1.0_0.jpg

Dyrenes Beskyttelse er stolt af, at 25 års arbejde med mærket har medført et så højt kendskab og tillid til mærket hos de danske forbrugere.

Foreningen er ligeledes stolt af og rigtig glad for, at mere end 400 danske landmænd har valgt at producere under mærket.

 

Anbefalet_af_DB 0.1.jpg