Artikel, 7. november 2019

Den svigtede trekløver: Fifi, Loppen og Muddi

De tre pommeranere Fifi, Muddi og Loppen har boet over tre uger alene uden adgang til nok mad og vand. Deres ejer var gået bort, og ingen var klar over, at de tre hunde var i huset.

Image of Fie bau Madsen
Fie bau Madsen,
Kommunikationsmedarbejder
Del artiklen på:
Loppen, Muddi og Fifi havde boet alene i deres afdøde ejers hus. Ingen vidste at hundene var der, og de blev derfor først opdaget efter tre uger

De tre pommeranere er tydeligt nervøse, da de bliver indleveret til Nordjyllands Internat i september. Alle tre hunde er filtrede i pelsen, har lopper og en masse hårløse pletter på de små kroppe. Og så er de beskidte, meget beskidte. De tre hunde bærer tydeligt præg af at have været alene i lang tid.

”Jeg håber vi kan give Fifi, Muddi og Loppen et bedre liv, end de har haft indtil nu. Da jeg så dem, fik jeg med det samme ondt af de tre små størrelser. Der var ingen tvivl om, at de havde brug for hjælp her og nu,”
- Nicoline Kolind

”Jeg håber vi kan give Fifi, Muddi og Loppen et bedre liv, end de har haft indtil nu. Da jeg så dem, fik jeg med det samme ondt af de tre små størrelser. Der var ingen tvivl om, at de havde brug for hjælp her og nu,” forklarer Nicoline Kolind, Veterinærsygeplejerske på Nordjyllands Internat.

Efterladt alene i tre uger

Det viste sig at de tre små hunde har gået alene i deres afdøde ejers hus. Der gik tre uger, før et familiemedlem opdagede de tre små hunde. Da hun fandt dem, var det tydeligt at de har været uden nok mad og vand, og så gik de rundt i deres egen afføring, da de ikke kunne komme ud.

Hun valgte derfor at indlevere dem på Nordjyllands Internat, da hundene trængte til akut pleje. Hjemmet var præget af alkoholmisbrug og det havde haft indflydelse på den omsorg Fif, Loppen og Muddi havde fået.

nico11-1600px.jpg

Deres tænder var helt rådne, og de var ekstremt kontaktsøgende og havde brug for rigtig meget kærlighed og omsorg. De tre hunde manglede grundlæggende kompetencer såsom at gå i snor, så der var meget der skulle læres fra bunden.    

I dag har de tre hunde et helt andet liv. Fifi var den første der rejste ud til et nyt hjem, hvor hun får alt den opmærksomhed, som hun fortjener. Loppen og Muddi måtte vente lidt længere tid på deres hjem, men det viste sig at være ventetiden værd. De to pelsklumper blev adopteret sammen, og fik dermed et nyt fælles hjem, hvor de får den kærlighed og omsorg de fortjener.

nico16-1600px (1).jpg

Det går din støtte til

  • Dyrlægetjek og vacciner. 
  • Foder og pleje.
  • Omsorg og kærlighed.
  • Træning og leg. 
  • Send ØNSKE til 1277 og støt svigtede dyr med 150 kr.