Nyhed, 23. maj 2017

Dyrenes Beskyttelse deltog i øko-dag

Alle landets øko-køer kom på græs søndag den 23. april - og i år var Dyrenes Beskyttelse med til at markere dette hos Arne og Hanne Jørgensen på gården Verningelund i Tommerup på Fyn.

Image of Dyrenes Beskyttelse
Del artiklen på:
Dyrenes Beskyttelse til øko-dag

Det var tydeligt, at det var en stor dag for de glade øko-køer, der kom på græs, samt for de ca. 7.500 glade gæster, som havde valgt ved selvsyn at opleve ægte ko-glæde den pågældende søndag.

I samarbejde med Løgismose fortalte medarbejdere fra Dyrenes Beskyttelse om vigtigheden af, at køer kommer på græs, samt om de krav foreningen stiller til landmænd som Arne og Hanne, som har valgt at producere mælk under mærket "Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse".

Der blev samtidig uddelt smagsprøver således, at de fremmødte også kunne smage på mælken fra de 280 jerseykøer på gården.

Retailmanager Henrik Westh, Dyrenes Beskyttelse udtaler: ”Vi var rigtig glade for at være med her og har haft masser af besøgende, ikke mindst børnefamilier, som påpegede netop god dyrevelfærd som en vigtig parameter i deres valg af fødevarer”.

De uddelte mejeriprodukter fra Løgismose blev lanceret i Netto i februar 2016 og er alle mærket med ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”.

Køer på græs er en af Dyrenes Beskyttelses mærkesager, da kun 25% af de danske malkekøer kommer på græs i sommerhalvåret. Hvis du vil læse mere om mærkekravene for produktion af mælk under mærket Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, så klik her.