Bliv producent under mærket Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse

Over 180 danske landmænd har allerede valgt at prioritere dyrevelfærd så højt i deres produktion, at de hører under mærket Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Derudover har en lang række udenlandske producenter også kvalificeret sig til at være producent under mærket.

Mærket findes på flere og flere produkter i supermarkederne i takt med en stigende interesse for bedre dyrevelfærd i køledisken. Hvis du er landmand og ønsker at blive producent under mærket Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, så tag et kig på vores mærkekrav herunder.

Ønsker du at producere under Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse?

Udfyld et ansøgningsskema og send det elektronisk til anbefalet@dyrenesbeskyttelse.dk eller som brev til:

Dyrenes Beskyttelse
Buddingevej 308
2860 Søborg

Kontrol & gebyrer

Som landmand under mærket pålægges du et mindre kontrolgebyr.

Forarbejdede fødevarer

Kontrol af producenter af forarbejdede fødevarer

Bureau Veritas gennemfører en årlig kontrol af fødevareproducenter, som producerer under mærket Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Kontrollen har fokus på sporbarhed, egenkontrol og korrekt brug af mærket. Kontrolgebyret udgør 4.500 kr. + moms + rejseomkostninger per produktionsenhed.

ALTID I UDVIKLING

Vi har høje ambitioner med mærket. Det er altid i udvikling, så arbejdet for mere dyrevelfærd i dansk landbrug aldrig går i stå. I dag mærker vi kød, mejeriprodukter, færdigretter og pålæg - og mere er i støbeskeen.

Der er også udenlandsk velfærdsproduktion med under mærket Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. For udenlandsk produktion under mærket gælder, at de overholder krav til dyrevelfærden, som er på samme niveau som under mærket Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, og at et uafhængigt kontrolorgan gennemfører en årlig velfærdskontrol i de udenlandske besætninger. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til mærkekrav, ansøgningsskema eller noget helt tredje, så kontakt os her.