Bliv producent under mærket "Anbefalet af dyrenes beskyttelse"

VIGTIG INFORMATION VEDRØRENDE CORONAVIRUS

Baltic Control Certification bakker op om myndighedernes tiltag for at begrænse spredning af coronavirus. Der vil derfor ved årlige audits i kommende periode gælde særlige betingelser og blive taget særlige forholdsregler. Alle betingelser og forholdsregler vil blive meldt ud forud for kontrolbesøget. Retningslinjerne vil løbende blive opdateret i henhold til Sundhedsstyrelsens gældende vejledninger.

Mere end 400 landmænd har allerede valgt at prioritere dyrevelfærd så højt i deres produktion, at de er blevet ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”. Mærket findes på flere og flere produkter i supermarkederne i takt med den stigende interesse for god dyrevelfærd i køledisken. Hvis du er landmand og ønsker at blive producent under mærket "Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse", så tag et kig på vores mærkekrav herunder.

Ønsker du at producere under mærket ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”?

Udfyld et ansøgningsskema og send det elektronisk til anbefalet@dyrenesbeskyttelse.dk eller som brev til:

Dyrenes Beskyttelse
Buddingevej 308
2860 Søborg

Kontrol & gebyrer

Som landmand under mærket, pålægges du et mindre kontrolgebyr.

Forarbejdede fødevarer

Kontrol af producenter af forarbejdede fødevarer

Bureau Veritas gennemfører en årlig kontrol af fødevareproducenter, som producerer under mærket ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”. Kontrollen har fokus på sporbarhed, egenkontrol og korrekt brug af Mærket. Kontrolgebyret udgør 4.500 kr. + moms + rejseomkostninger pr. produktionsenhed.

Bureau Veritas.png

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til mærkekrav, ansøgningsskema eller noget helt tredje, så kontakt os her.