Nicholas reddet

En hård start

Underernæret og umulig at komme nær. Sådan var killingen Nicholas, indtil intensiv omsorg og pleje forandrede ham.

Skrevet af:
Katrine Hougaard

Udmagret, meget sky og ingen kunne nærme sig ham, uden at han hvæsede og slog ud. Som vildtlevende lille killing havde Nicholas tydeligvis haft en forfærdeligt hård start på livet, da han som seks uger gammel killing blev indleveret til Fuglebjerg Internat. Benny Jørgensen, leder på Fuglebjerg Internat, fortæller:

”Nicholas var faktisk rigtig strid. Han var ikke andet end et lille skravl, da han kom ind”.

Nicholas blev indleveret, da en opmærksom borger ringede til Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral 1812, og derefter indlevede ham til Fuglebjerg Internat. Her blev Nicholas fedet op, og efterhånden som vægten steg, blev det nemmere at nærme sig den lille hvide og sort-mønstrede killing. Nicholas kom i familiepleje sammen med andre killinger. Her har han været genstand for konstant omsorg og kælen – en oplevelse, der helt har ændret den lille killings liv.

”Nicholas er i dag en virkelig lækker lille kat, og han har det rigtig godt” fortæller Benny Jørgensen.

Og nu er Nicholas klar til sit nye liv. Væk er den skravlede og bange killing, ingen kunne komme nær. I dag sidder en kælen og kærlig lille kat i stedet klar til adoption og til en familie med masser af tid og kærtegn til Nicholas.