Nadja Frandsen
Foto: Dyrenes Beskytttelse

Forsikringschef skal udvikle Roskilde Internat

Den nye leder af Dyrenes Beskyttelses internat i Roskilde har skiftet kasko og præmier ud med katte og papegøjer. Et kursus i hesteterapi lagde kimen til det dramatiske brancheskift

Skrevet af:
Søren Krogsgaard

Dyrenes Beskyttelse har ansat en ny chef til teamet på Roskilde Internat. Nadja Frandsen tiltrådte som internatleder den 1. august og bringer en kombination af mange års ledelseserfaring og en dyb passion for dyr med sig.

"Det er jo drømmejobbet, hvor jeg kan kombinere min faglighed som leder med passionen for dyr," siger Nadja Frandsen og tilføjer: "

Jeg har faktisk drømt om at starte et pensionat helt fra barnsben, så det er på den måde en drøm, der går i opfyldelse."

Jobbet er et betydeligt brancheskift for Nadja Frandsen, der har 25 års ledelseserfaring i forsikringsbranchen. Dyr, især heste, har altid været vigtige for Nadja Frandsen, men ideen om at fylde hverdagen med dyr fik hun, da hun i fritiden uddannede sig som fysiurgisk hesteterapeut.

”Det blev meget klart for mig, hvor meget det kunne betyde, hvis passionen for dyr fyldte mere i mit liv," siger Nadja Frandsen.

Der gik ikke mange måneder, før jobopslaget fra Dyrenes Beskyttelse blev slået op. Det fik tingene til at gå op i en højere enhed.

”Jeg føler mig virkelig heldig, at muligheden bød sig, og jeg er endt her på Roskilde Internat," siger Nadja Frandsen. Roskilde Internat fandt nye hjem til 1.341 dyr sidste år. Nadja Frandsen kan endnu ikke sige, hvordan internatet skal udvikle sig under hendes ledelse.

"Lige nu skal jeg sætte mig ind i organisationen og blive klogere på driften af et internat. Jeg tror, at jeg kan bidrage til udviklingen af internatet med baggrund i mine mange års erfaring som leder af store og små teams. Min baggrund som ansvarlig for kundeservice, tænker jeg også, kan blive en fordel."

Hun har allerede taget kurser sammen med de frivillige dyreredningsfolk for at forstå, hvad de står over for i deres arbejde. Når Nadja kører hjem fra arbejde, går turen til Vallensbæk, hvor hun bor med sin mand og to børn på 14 og 15 år. Nadja Frandsen har for nylig købt en hest, den schweiziske varmblodshoppe Dayka på 12 år, som hun rider dre