Krøyer

Hilsen fra killingen Krøyer

For lidt over et år siden, udvidede Dorte og hendes familie deres kattefamilie ved at adoptere en lille sort killing fra et internat. Killingen, der oprindeligt hed Apple, fik navnet Mokka, og efter lidt tid måtte de indse, at Mokka savnede en legekammerat. Heldigvis dukkede killingen Krøyer op.

Skrevet af:
Fie Bau Madsen

Dorte og hendes familie savnede deres gamle hankat, der desværre gik bort tidligere på året. Familien havde håbet på at finde en lidt ældre kat, en der kunne minde om deres elskede hankat, der var gået bort året før. De tog derfor ud til Nordjyllands Internat for at se, om der var et match på en kat til dem, men skæbnen ville, at de faldt for killingen Mokka.

Mokka blev hurtigt en del af familien, men som tiden gik, indså de, at han manglede en legekammerat. Familiens to ældre hunkatte i huset var ikke meget for at lege, så Mokka savnede en at tumle med.

- Jeg sad en dag og kiggede på Facebook, hvor jeg så et opslag med Krøyer, og han lignede virkelig Mokka på en prik. Det kunne jeg ikke stå for, og derfor skyndte vi os at køre ud til dyreinternatet for at møde Krøyer. Han kom selvfølgelig med hjem med det samme og blev en del af familien lige i tide til julens festligheder, fortæller Dorte Ulrich, Krøyers nye ejer.

En stor succes 

Hjemme ved Dorte tog alle katte godt imod Krøyer. De to ældre hunkatte modtog ham med åbne poter, og selvom Mokka først var tøvende, vandt Krøyer hurtigt hans hjerte. Juleaften markerede begyndelsen på et uadskilleligt venskab mellem de to kattevenner.

- De leger, følges ad overalt i hjemmet, putter og vasker hinanden. Krøyer er den uforfærdede og robuste lillebror, som har lært Mokka et par unoder, hvilket kun har styrket deres bånd, virker det til. Mokka har altid været en lidt forsigtig kat, men det virker, som om han har fået mere selvtillid, efter at Krøyer er flyttet ind, siger Dorte.

Støtter hinanden 

Krøyer er en flaskekilling, hvilket har gjort, at han ikke altid er helt god til at have styr på sin personlige hygiejne, men her har Mokka trådt til som den omsorgsfulde storebror og har hjulpet Krøyer med at blive bedre til at passe på sig selv. Krøyer er blevet meget bedre til at passe på sig selv og blive vasket ordentligt.

De to katte har bragt så meget kærlighed og glæde ind i hjemmet, og Dorte og hendes familie er meget taknemmelige for hvert øjeblik med kattene. Fra de stille stunder, hvor de to venner putter sammen i en solstråle, til de livlige lege, der fylder hjemmet med energi.

Alt i alt er det gået fuldstændigt, som vi forestillede os og håbede på. Vi fik en fantastisk dejlig og kælen kat i Krøyer, der vil alle, der kommer i huset, og som er den bedste kammerat til Mokka, siger en glad Dorte.