Argo
Foto: Dyrenes Beskyttelse

Hjælp hunde i nød i efterårsferien

Torsdag den 19. oktober holder Dyrenes Beskyttelse i Århus et velgørenhedsevent til fordel for dyr i nød. Dagen byder på en hyggelig gåtur og masser af aktiviteter for hele familien. Det bliver blandt andet muligt at møde politihunden Ivan fra Lovens lange snude.

Skrevet af:
Fie Bau Madsen

Ikke alle hunde lever det søde familieliv. På Dyrenes Beskyttelse internat i Århus arbejder personalet hver dag på at hjælpe dem, der mangler en ny familie. Som noget nyt kan alle århusianere nu være med til at støtte hundene, og samtidig få en skøn dag sammen med hele familien i efterårsferien. 

Torsdag d. 19. oktober afholdes for første gang Gå med DBÅ. Dagen kommer til at byde på aktiviteter for både to – og firbenede, og internatet i Århus glæder sig til at byde velkommen for hele familien.

Besøg af Ivan, lovens lange snude

Dyrenes Beskyttelse Århus inviterer til en hyggelig dag på internatet til fordel for de svigtede hunde, der bor på internatet i en kortere eller længere periode. Det bliver en hyggelig dag, der starter med en gåtur med din egen hund, hvor hele familien er velkommen.

Efter gåturen vil der være masser af hyggelige og sjove oplevelser. Politihunden Ivan, som er kendt fra TV2 programmet Lovens lange snude, kommer forbi. Derudover kommer Hundesjov og fortæller om anderledes træning for hunde. Der vil også være mulighed for at købe kaffe, kage, popcorn hotdogs og andre lækkerier.

- Vi glæder og rigtig meget til at byde velkommen til alle, der har lyst til at være med, og samtidig samle ind til dyrene. Vi ved at århusianerne støtter utrolig meget op om vores arbejde, og vi glæder os derfor til at kunne byde alle, der har lyst, velkommen til en dejlig dag med hele familien, siger Rolf Nordentoft, internatleder i Århus.

  • Arrangementet finder sted torsdag den 19. oktober fra kl. 11.00-15.00.
  • Det foregår på internatet i Århus, Tingskoven 5, 8310 Tranbjerg.
  • Det koster 100 kr. at deltage pr. hund, og der er lækre goodiebags til alle, samt giveaways på dagen.
  • For at deltage skal man sende en SMS med teksten: GÅTUR til 1474. Herefter modtager man en retur-sms med link til regler og vilkår. Denne fungerer også som billetten, der skal vises ved indgangen.
  • Tilmelding laves pr. hund man gerne vil deltage med. Hele familie kan deltage med en hundebillet.